Zdravi recepti Promocijsko sporočilo

Bogate po naravi

28. 3. 2011
Deli

Takšne so omake, ki jih v svojem asortimanu izdelkov ponuja Natureta. Odlično se podajo k testeninam, polenti, rižu, mesu in zelenjavnim jedem. Z njimi lahko eksperimentirate in pripravljate različne jedi, le domišljiji morate pustiti prosto pot. Odlikujejo jih izbrane sestavine in bogati okusi, pripravljene pa so brez umetnih barvil ali konzervansov.

Če vas kuhanje navdušuje in radi ustvarjate za štedilnikom, pa vam za to pogosto primanjkuje časa, vam Natureta ponuja preprosto rešitev. Iz pestrega izbora mesnih in brezmesnih omak si lahko izberete tisto, ki vam najbolj odgovarja ter jo uporabite kot osnovo ali dodatek k vašim jedem. Predlagamo vam zelenjavno, ki vsebuje le izbrano zelenjavo. V njej najdete papriko, korenje, jajčevce pelate, jušno zelenjavo in začimbe, ki so skupaj združeni v harmonično in okusno celoto. In da si ne boste razbijali glave, kako jo uporabiti, vam ponujamo kreativen namig. Bodite v koraku z letnimi časi in si privoščite slastne spomladanske zvitke.

Riževe palačinke pripravite po navodilih proizvajalca. Nanje položite nekaj sojinih kalčkov in jih prelijte z žličko zelenjavne omake Natureta, nato pa jih čvrsto zvijte. Riževo palačinko zvijete tako, da najprej levi rob zavihate proti nadevu, nato na enak način zavihate še spodnji in desni rob, potem pa le še tesno zavijate palačinko do konca zgornjega roba. Zvitke naenkrat hitro ocvrite v globokem vročem olju in jih postrezite na posteljici iz sojinih kalčkov, ki ste jih posuli s sojino omako.

Dober tek!

Namig: za nadev lahko uporabite katero koli izmed odličnih omak Natureta, ki so pripravljene brez umetnih barvil in konzervansov, odlikujejo pa jih izbrane sestavine in bogati okusi.

Mi vam predlagamo tudi izvrstno omako Vital, ki skupaj s koencimom Q 10 in L-karnitinom pomaga topiti maščobe.

Več receptov in namigov najdete tudi na spletni strani www.natureta.si, pridružite pa se nam lahko tudi na Facebooku: http://www.facebook.com/natureta.