40 dni brez izgovorov

Stopite iz cone udobja in zaživite na polno!

40 dni brez izgovorov

Stopite iz cone udobja in zaživite na polno!

jutro

Jutra so lahko zoprna, zlasti tista mrzla in mračna. A človek si mora sam narediti lepo jutro, da bo imel lep dan. 

S tem se bo počasi spremenilo celo njegovo življenje. Vzemite si čas in si naredite prijeten ritual.

Preizkusite naslednje točke:

1. Ne skočite takoj "v zrak". Ne poglejte elektronske pošte ali Facebook profila. Vzemite si minuto ali dve za meditacijo. Mir, ki ga boste vzpostavili zjutraj, vas bo spremljal skozi cel dan. Zahvalite se za nov dan.

2. Odprite okno ali vrata, naj vas pozdravi svež zrak ali sonce, globoko vdihnite – vstopate v nov dan poln možnosti in priložnosti, mar ni to čudovito?

3. Vzemite si nekaj minut, lahko samo 5, lahko 10, in razmigajte telo, ki je zjutraj spočito in pripravljeno na nov dan.

4. Pojdite pod prho in vse skupaj končajte z mrzlo vodo. Zbujeni boste, koža bo zadovoljna in krepili boste imunski sistem.

5. Popijte kozarec mlačne vode s sokom ene limone.

6. Napišite si, kaj morate narediti tisti dan, in dodajte še eno stvari, ki jo želite narediti, da boste na koncu dneva zadovoljni.

Preverite še nekaj preprostih jutranjih navad, ki bodo spremenile vaš dan.

Potem pa ...

Brez izgovorov

Za današnji izziv izberite eno od točk in jo preizkusite. Na primer: privoščite si kozarec vode z limono. Ali naredite zaporedje jogijskih vaj, ki vam ne vzame več kot 5 minut. In potem to storite tudi v ponedeljek, pa v sredo, petek ... Kasneje lahko dodate še kakšno novo jutranjo navado.

Ste se nam šele pridružili?

Preverite, kaj vse smo vam že pripravili:

Sorodni članki

Jutranje navade, ki vam lahko spremenijo življenje

Ne marate zgodnjega vstajanja in svojo budilko prestavljate tako dolgo, dokler vam ne ostane še slabih 15 minut do odhoda v službo? Naredite spremembo in lahko boste spremenili svoje…

Preproste jutranje navade, ki bodo spremenile vaš dan

Saj veste, po jutru se dan pozna. Le nekaj malenkosti lahko močno vpliva na razplet in počutje celotnega dneva. 

40 majhnih navad, ki naredijo veliko razliko

Postavljanje ciljev in sprejemanje novih navad je lahko zelo vznemirljivo. A ko začnete razmišljati, kaj vse je pred vami, da bi jih dosegli ... Postane zastrašujoče? Naredite tako ...
Najbolj brane vsebine

Ta astrološka znamenja veljajo za najbolj zabavna

Dobra volja ima veliko pozitivnih stranskih učinkov. Na dušo in telo. Po mnenju astrologov bodo ta astrološka znamenja zagotovo poskrbela za veliko smeha.
Več...

Ko hujšate, ne pozabite na ta živila

Dobra dieta nikoli ne predvideva stradanja, ampak le zamenjavo živil in pripravo bolj zdravih obrokov, ki vam bodo pomagali izgubiti kilograme. Pri tem se zanesite tudi na ta živila, s katerimi bo izgubljanje kilogramov malce lažje. 
Več...

Če počnete kaj od tega, potem sabotirate svoje življenje!

Veste, da se mora v vašem življenju nekaj spremeniti in imate moč, da to tudi naredite. Vse preveč pogosto pa se ujamete v vzorce in samodestruktivne misli, ki vam preprečujejo lepše življenje. Prenehajte biti sam svoj največji sovražnik!
Več...

35 malenkosti, ki moškim v razmerju pomenijo ogromno

Je vaš partner in vaš najboljši prijatelj, zaupata si, odkrila sta, kaj imata skupnega in kaj ne … A ne pozabite, tudi če sta v zvezi že dolgo, mu z majhnimi in preprostimi dejanji večkrat pokažite, da ga ljubite, cenite ali pa ga z njimi popolnoma obnorite.
Več...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri