40 dni brez izgovorov

Stopite iz cone udobja in zaživite na polno!

40 dni brez izgovorov

Stopite iz cone udobja in zaživite na polno!

ja38_54_meditacija-sh

Večinoma nimamo vpliva na okolje in na dogodke okoli sebe, lahko pa z meditacijo vplivamo na svoje misli in um. Pozitivne vplive boste opazili že v kratkem času, trdijo znanstveniki.

  • Z redno meditacijo ne boste samo izboljšali koncentracije in zbistrili misli, vplivala bo tudi na druga področja vašega življenja.
  • Z redno meditacijo boste bolj zdravi, srečnejši in uspešnejši.
  • Redna meditacija izboljša imunski sistem, omili bolečine in zmanjšuje vnetne procese na celični ravni, omili depresijo, tesnobo in stres ter zveča pozitivna čustva.
  • Čeprav je meditacija aktivnost, ki jo izvajate sami, vpliva tudi na vaše družabno življenje (zviša čustveno inteligenco in empatijo ter omili občutek osamljenosti).
  • Z meditacijo boste lažje obvladali svoja čustva, povečali produktivnost (izboljša fokus, koncentracijo, kreativnost) ...

Pozitivne vplive boste opazili že v kratkem času, trdijo znanstveniki z univerze v Pensilvaniji. Ob redni meditaciji (pol ure, petkrat na teden) boste prve spremembe opazili že po tednu ali dveh, po osmih tednih pa boste kot prerojeni.

Brez izgovorov

Danes preizkusite eno od teh stvari:

To lahko storite zdaj takoj, popoldne, zvečer ... Kadarkoli. Potem pa to ponovite tudi med tednom.

Vsi tisti, ki se nam še niste pridružili, preverite 40 dni brez izgovorov. Z izzivi lahko začnete kadarkoli.

Sorodni članki
Dovolj spanja zagotovi dolgo življenje

6 prepričljivih razlogov za več spanja

Spanje prinaša več, kot le sladke sanje. In današnji življenjski slog marsikomu moti spalno rutino. To pa ima kopico negativnih posledic - tudi takšnih, ki jim boste težko verjeli.

6 razlogov, zakaj bi morali tudi odrasli redno barvati

Že veste, kakšne pozitivne stvari se zgodijo v telesu, ko začne odrasel človek barvati? Preverite, zakaj bi se že danes morali spraviti k barvanju in zakaj je pobarvanka lahko…
Najbolj brane vsebine

Ta astrološka znamenja veljajo za najbolj zabavna

Dobra volja ima veliko pozitivnih stranskih učinkov. Na dušo in telo. Po mnenju astrologov bodo ta astrološka znamenja zagotovo poskrbela za veliko smeha.
Več...

Ko hujšate, ne pozabite na ta živila

Dobra dieta nikoli ne predvideva stradanja, ampak le zamenjavo živil in pripravo bolj zdravih obrokov, ki vam bodo pomagali izgubiti kilograme. Pri tem se zanesite tudi na ta živila, s katerimi bo izgubljanje kilogramov malce lažje. 
Več...

Če počnete kaj od tega, potem sabotirate svoje življenje!

Veste, da se mora v vašem življenju nekaj spremeniti in imate moč, da to tudi naredite. Vse preveč pogosto pa se ujamete v vzorce in samodestruktivne misli, ki vam preprečujejo lepše življenje. Prenehajte biti sam svoj največji sovražnik!
Več...

Slaba novica za vse, ki zjutraj ne vstanete ob prvem alarmu (+ nasvet za jutranjo rutino in recept za zajtrk)

Koliko alarmov mora odzvoniti, preden se končno spravite iz postelje? Če je odgovor več kot eden, morate nujno preveriti, kakšno škodo si s tem povzročate.
Več...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri