nosecnica

V čast svetovnemu tednu doul - obporodnih spremljevalk - pri Materinskih krogih v Rdečem Šotoru pripravljajo brezplačne dogodke in delavnice za Mame vseh vrst. Vabljeni na brezplačno delavnico Pomen prepričanj in pričakovanj pri porodni izkušnji.

Kje: OŠ Prežihovega Voranca, Prežihova ulica 8,

Kdaj: četrtek, 26. marec ob 16.00 do približno 20.00

Informacije in prijave: ana@rdecisotor.com ali 068 16 41 60

O delavnici

Na srečanju se boste pogovarjale o pomenu nezavednih prepričanj, predsodkov in pričakovanj do poroda in o tem, kako le-ta oblikujejo porodno izkušnjo in predstavljajo prizmo, skozi katero doživljamo porod.

Govora bo o tem, kako nas lahko naša prepričanja omejujejo in morda preprečujejo drugačno izkušnjo. Ozaveščale bomo svoja prepričanja (glede poroda samega, glede porodnega sistema in možnosti, glede materinstva) in ugotavljale, ali so v skladu z znanimi resnicami o porodu, ali pa so plod družbenih stereotipov, družinske dediščine, strahov, itd.

Skozi meditacijo boste ustvarjale nova, ljubeča prepričanja in pričakovanja, ki vas bodo podpirala pri porodni izkušnji, poglobila vaše doživljanje in uvid in vam pomagala pri ustvarjanju izpolnjujoče porodne izkušnje.

Vabljene tudi na delavnico Porod kot obred prehoda

www.rdecisotor.com

Sorodni članki

Porod po naravni poti

Žensko telo je nekaj najlepšega, kar je ustvarila narava. Je tako veličastno, da lahko svet obogati z novim življenjem. A ga po nepotrebnem bremenimo s strahom, da se bo pri...

Brezplačna delavnica: Porod kot obred prehoda

V počastitev mednarodnemu tednu doul - obporodnih spremljevalk - pripravljajo pri Materinskih krogih brezplačne delavnice in dogodke za Mame vseh vrst.

Priprave na porod v Rdečem šotoru

V naši družbi je porod včasih zreduciran le na medicinski dogodek, vendar je porod veliko več kot to.
Najbolj brane vsebine

Ste prepričani, da spite dovolj? Tu je 5 znakov, da vam v resnici primanjkuje spanca!

Morda ne občutite tiste opoldanske zaspanosti in pomanjkanja energije na sploh, a tu je nekaj manj očitnih znakov, s katerimi vam telo sporoča, da je v resnici že precej izčrpano.
Več...

13 korakov, kako spet začeti verjeti vase

Vsi se kdaj zataknemo v nekaj, kar nas ovira, včasih pa sploh ne najdemo prave motivacije, da bi začeli delati na spremembi, ki jo nujno potrebujemo. kako se zares vzljubiti in privabiti v življenje same dobre stvari? Postavite sebe na prvo mesto že danes!
Več...

3 nepričakovani znaki, ki kažejo na depresijo

Depresija se kaže na različne načine, nikoli ne vpliva le na razpoloženje. Pogosto spregledani znaki so naslednji …
Več...

Koliko škode naredi sladkor našemu telesu?

Preveč sladkorja lahko hitro poskrbi, da bomo spoznali grenko plat življenja.
Več...

Idealno živilo za hujšanje (nasvet osebnega trenerja)

Kolikokrat ste se že lotili diete z namenom, da shujšate? In kot zakleto so se po končani dieti, ki je ... khm ... trajala le nekaj dni, kilogrami veselo vrnili?
Več...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri