nosecnica

V čast svetovnemu tednu doul - obporodnih spremljevalk - pri Materinskih krogih v Rdečem Šotoru pripravljajo brezplačne dogodke in delavnice za Mame vseh vrst. Vabljeni na brezplačno delavnico Pomen prepričanj in pričakovanj pri porodni izkušnji.

Kje: OŠ Prežihovega Voranca, Prežihova ulica 8,

Kdaj: četrtek, 26. marec ob 16.00 do približno 20.00

Informacije in prijave: ana@rdecisotor.com ali 068 16 41 60

O delavnici

Na srečanju se boste pogovarjale o pomenu nezavednih prepričanj, predsodkov in pričakovanj do poroda in o tem, kako le-ta oblikujejo porodno izkušnjo in predstavljajo prizmo, skozi katero doživljamo porod.

Govora bo o tem, kako nas lahko naša prepričanja omejujejo in morda preprečujejo drugačno izkušnjo. Ozaveščale bomo svoja prepričanja (glede poroda samega, glede porodnega sistema in možnosti, glede materinstva) in ugotavljale, ali so v skladu z znanimi resnicami o porodu, ali pa so plod družbenih stereotipov, družinske dediščine, strahov, itd.

Skozi meditacijo boste ustvarjale nova, ljubeča prepričanja in pričakovanja, ki vas bodo podpirala pri porodni izkušnji, poglobila vaše doživljanje in uvid in vam pomagala pri ustvarjanju izpolnjujoče porodne izkušnje.

Vabljene tudi na delavnico Porod kot obred prehoda

www.rdecisotor.com

Sorodni članki

Porod po naravni poti

Žensko telo je nekaj najlepšega, kar je ustvarila narava. Je tako veličastno, da lahko svet obogati z novim življenjem. A ga po nepotrebnem bremenimo s strahom, da se bo pri…

Brezplačna delavnica: Porod kot obred prehoda

V počastitev mednarodnemu tednu doul - obporodnih spremljevalk - pripravljajo pri Materinskih krogih brezplačne delavnice in dogodke za Mame vseh vrst.

Priprave na porod v Rdečem šotoru

V naši družbi je porod včasih zreduciran le na medicinski dogodek, vendar je porod veliko več kot to.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri