nosecnica

V čast svetovnemu tednu doul - obporodnih spremljevalk - pri Materinskih krogih v Rdečem Šotoru pripravljajo brezplačne dogodke in delavnice za Mame vseh vrst. Vabljeni na brezplačno delavnico Pomen prepričanj in pričakovanj pri porodni izkušnji.

Kje: OŠ Prežihovega Voranca, Prežihova ulica 8,

Kdaj: četrtek, 26. marec ob 16.00 do približno 20.00

Informacije in prijave: ana@rdecisotor.com ali 068 16 41 60

O delavnici

Na srečanju se boste pogovarjale o pomenu nezavednih prepričanj, predsodkov in pričakovanj do poroda in o tem, kako le-ta oblikujejo porodno izkušnjo in predstavljajo prizmo, skozi katero doživljamo porod.

Govora bo o tem, kako nas lahko naša prepričanja omejujejo in morda preprečujejo drugačno izkušnjo. Ozaveščale bomo svoja prepričanja (glede poroda samega, glede porodnega sistema in možnosti, glede materinstva) in ugotavljale, ali so v skladu z znanimi resnicami o porodu, ali pa so plod družbenih stereotipov, družinske dediščine, strahov, itd.

Skozi meditacijo boste ustvarjale nova, ljubeča prepričanja in pričakovanja, ki vas bodo podpirala pri porodni izkušnji, poglobila vaše doživljanje in uvid in vam pomagala pri ustvarjanju izpolnjujoče porodne izkušnje.

Vabljene tudi na delavnico Porod kot obred prehoda

www.rdecisotor.com

Sorodni članki

Porod po naravni poti

Žensko telo je nekaj najlepšega, kar je ustvarila narava. Je tako veličastno, da lahko svet obogati z novim življenjem. A ga po nepotrebnem bremenimo s strahom, da se bo pri...

Priprave na porod v Rdečem šotoru

V naši družbi je porod včasih zreduciran le na medicinski dogodek, vendar je porod veliko več kot to.

Brezplačna delavnica: Porod kot obred prehoda

V počastitev mednarodnemu tednu doul - obporodnih spremljevalk - pripravljajo pri Materinskih krogih brezplačne delavnice in dogodke za Mame vseh vrst.
Najbolj brane vsebine

7 ajurvedskih nasvetov za hujšanje in dobro počutje

Larissa Hall Carlson, učiteljica joge in specialistka za ajurvedo, ponuja 7 ajurvedskih nasvetov, da boste (po praznikih) lažje telo spet spravili v staro stanje in poskrbeli za dobro počutje.
Več...

Hujšanje ne bo uspešno, če ne boste poskrbeli za 5 pomembnih stvari

Medtem ko se osredotočate na željo po izgubi kilogramov, pozabljate na pomembne stvari, ki vas lahko vrnejo na staro pot.
Več...

7 vprašanj, ki si jih zastavite, če težko zaspite

Vsak večer ista zgodba – pred televizorjem ali ob knjigi začnete kinkati. Včasih vas preko dneva nakopičena utrujenost ujame že pri večerji. Odpravite se v posteljo … In potem ste nenadoma popolnoma budni.
Več...

Najslabši nasveti glede prehrane po mnenju nutricionistov

Kadar se lotite diete ali pa se zgolj skušate prehranjevati bolj zdravo, verjetno dobite na tone nasvetov od prijateljev, družinskih članov in neznancev v spletu, ki z gotovostjo trdijo, da imajo prav. Zbrali smo nekaj pogostih napak, ki jim ne verjemite in jih ne izvajajte. 
Več...

5 stvari, ki jih morate vedeti, če bi radi hitro shujšali

Na trgu je ogromno izdelkov, ki pri preoblikovanju telesa obljubljajo takojšnje rezultate. In potem so tu še hitre, predvsem pa stroge diete. Pa je res mogoče zdravo izgubiti konkretno količino kilogramov v zelo kratkem času in potem to težo tudi obrdžati?
Več...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri