cudezni-park-animirana-pr

Prihajajoče sobotno dopoldne lahko kakovostno preživite ob družinskem dogodku v Kinu Bežigrad.

V soboto, 20. aprila, boste:

ob 9.00 lahko ponovno obiskali značilno brezplačno otroško delavnico Kina Bežigrad,

ob 11.00 pa se predali še povsem novi risani animaciji Čudežni park, ki bo otrokom burila domišljijo. V risanki namreč deklica June, polna sanj, domiselnosti in optimizma, skupaj z živalmi zaviha rokave in se loti popravil, da bi rešila magični park, ki v resnici obstaja le v njeni domišljiji.

Tematska delavnica se bo odvila v znamenju risanke

Otroci bodo na kreativen način spoznali junake risanke in se veselili v družbi Happyja, maskote otroškega igrišča Mini Lollipop Centra Vič, ki bo vsakega otroka obdarila s sladkim darilcem.

Pred vrhuncem sobotnega dopoldneva, ogleda risanke, bo Happy izžrebal srečneže, ki bodo

  • obiskali sobo pobega The Key, ter poskusili najti izhod iz njihove Čudežne dežele.
  • Lepa darila za vas pripravlja tudi Center Vič.

Rezervacijo vstopnic za ogled risanke lahko uredite na spletni strani Kina Bežigrad.

ZA REZERVACIJO VSTOPNIC IZBERITE TERMIN 20. 4. OB 11.00!

O risanki

Deklica June, polna domišljije in optimizma, odkrije zabaviščni park po imenu Wonderland, ki je skrit globoko v gozdu. V tem parku je polno zabavnih vrtiljakov in vratolomnih prog, tam so celo smešne govoreče živali. Edina pomanjkljivost pa je, da je park v popolnem neredu.

Kmalu June ugotovi, da je park le v njeni domišljiji in da je ona edina, ki ga lahko popravi. Skupaj z živalmi zaviha rokave in se loti popravil, da bi rešila magični park in vanj znova vnesla čudež.

Sorodni članki

1. ski opening za najmlajše

Obeta se vikend zabave, razigranosti in druženja z otroškimi junaki. Smučarski center Cerkno vabi na prvi ski opening namenjen vašim najmlajšim.

Eurofit Fest – mednarodni festival gibanja z dobrodelno prireditvijo za Marušo!

Ljubitelji gibanja, rekreacije in športa nasploh, pozor! V začetku marca se bo v športni dvorani Medvode dogajal Eurofit Fest, mednarodni festival gibanja, ki mu bomo…
None

Aqualuna danes odpira svoja vrata

Termalni park Aqualuna, poletno vodno zabavišče s 3.000 m² vodnih površin, vas vabi s svojimi bazeni in objekti na družinsko zabavo, prijetno druženje in sprostitev…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri