Vabljeni na Čarobni dan v Tivoli

30. april 2019 | Čarobni dan | Promocijska objava
carobni-dan

Prestolnico bosta v nedeljo, 2. junija 2019, zopet preplavila otroški smeh in razigranost, ki ju boste našli v parku Tivoli.

Tam bo namreč potekal 33. Čarobni dan (3. zapored v Tivoliju), največja enodnevna družinska prireditev v Sloveniji, na kateri bo poskrbljeno tako za najmlajše kot tiste mlade po srcu.

Poleg številnih otroških delavnic in tisočerih drobnih nepozabnih doživetij bodo na glavnem odru dogajanje popestrile številne zvezde slovenske glasbene scene: Manca Izmajlova, Vili Resnik, Anika Horvat, Victory, Pepel in kri, Alenka Gotar, Eva Boto, Damjana Golavšek, Ditka, Žiga Lakner, Anže Šuštar, Glasbeni studio Osminka, Pevska šola Alenke Gotar in drugi, za pravo adrenalinsko doživetje pa bo poskrbela akrobatska skupina Dunking Devils s svojimi vratolomnimi vragolijami.

Čarobni dan ima že tradicionalno tudi dobrodelno noto, Zavod Zaupanje bo namreč s pomočjo pokroviteljev in partnerjev številnim otrokom iz socialno ogroženih družin omogočil brezplačno obiskovanje obšolskih aktivnosti čez celo šolsko leto.

Zabava in brezplačno doživetje za vso družino je zagotovljeno.

Na spletni strani www.carobnidan.si pa obvezno izpolnite prijavni obrazec, saj si boste tako zagotovili številne ugodnosti, ki so jih organizatorji Čarobnega dne pripravili za vas na ta dan (in še ob dodatnih terminih), zato imejte kupon ugodnosti 12. 5. ves čas pri sebi.

Med drugim vam bo ta dan tudi omogočil brezplačen prevoz z LPP po Ljubljani. Več o ugodnostih in akciji 1 vstopnica = 1 družina na tej sicer brezplačni prireditvi boste izvedeli ob prijavi na spletni strani www.carobnidan.si.

Sorodni članki

Kam z otroki v nedeljo, 9. junija? Na Čarobni dan v Tivoli!

Prestolnico bo v nedeljo, 2. junija 2019, zopet preplavil otroški živ-žav, in sicer v parku Tivoli, kjer bo potekal že 33. Čarobni dan, največja enodnevna brezplačna družinska…

Čarobni dan v Kranjski Gori

Prihajajoči vikend bo za športne navdušence več kot primeren, saj se v nedeljo v Kranjski Gori obeta vsem znani Čarobni dan, na katerem bo zopet poskrbljeno za družinsko zabavo…

4. junija bo v parku Tivoli 6. dm tek za ženske

4. junija bo v ljubljanskem parku Tivoli potekal že šesti tradicionalni dm tek za ženske, ki se s številčnostjo udeležbe postavlja na drugo mesto med slovenskimi maratoni.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri