To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
5 slastnih pudingov s chia semeni
5 slastnih pudingov s chia semeni

Dobro počutje nad oblaki – vdihni, izdihni, vzleti

6. 2. 2019 Promocijsko sporočilo

Današnji hiter tempo življenja nas marsikdaj prisili, da pozabimo nase, medtem ko hitimo od ene obveznosti k drugi. Ne vzamemo si časa, da bi se ustavili in zadihali, kar nam povzroča stres in posledično vpliva na naše zdravje. Če želimo biti uspešni, moramo v prvi vrsti poskrbeti za dobro počutje, saj bomo samo tako lahko kos vsakodnevnim izzivom.

Za učinkovito metodo proti stresu in hitremu tempu življenja se je izkazala tudi meditacija. Čas tukaj ne sme biti izgovor. Razliko naredi že nekaj minut na dan, ki si jih vzamemo zase. Izkoristimo pa lahko tudi čas, ko smo na poti. Na vlaku, avtobusu ali še bolje – na letalu.

Čuječnost nad oblaki

Potovanje z letalom je priložnost, ko lahko nekaj časa posvetimo samemu sebi. Se udobno namestimo, preberemo kakšno knjigo, pogledamo film ali pa – meditiramo. Se z meditacijo šele dobro spoznavate? Nič hudega, letalska družba Air France namreč svojim potnikom omogoča, da odkrijejo prednosti meditacije s programom vodenih meditacij, ki je na voljo tudi na aplikaciji Air France Play. Na čezoceanskih letih lahko potniki izbirajo med različnimi vodenimi meditacijami, ki temeljijo na principu čuječnosti – kar pomeni biti »tukaj in zdaj« oz. zavedati se in sprejemati sedanji trenutek. Posebne vodene meditacije čuječnosti pa so na letih družbe Air France namenjene tudi otrokom.

Zdrav obrok tudi na letalu

Samo meditacija pa ni dovolj za dobro počutje. Zanj je treba poskrbeti celostno. Poleg meditacije je potrebno še gibanje in zdrava prehrana. Prav veliko se na letalu žal ni mogoče gibati, lahko pa se namesto za standardni obrok odločite za kaj bolj zdravega. Air France od 1. aprila letos svojim potnikom na čezoceanskih letih ponuja možnost izbire zdravega, uravnoteženega menija, sestavljenega iz predjedi, glavne jedi, sira in sladice. Meni se zamenja dvakrat na leto – pomladno-poletnega jeseni zamenja jesensko-zimski.

Potovanje tako nikakor ne more biti izgovor, da ne poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Res pa je, da je lahko že potovanje samo, ko se odpravite odkrivat nove kotičke sveta, pravi balzam za dušo. Zato čim več potujte in ne pozabite na zdravje in dobro počutje tudi na poti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri