profimedia-0306980823

Preverite ali ste avtentični: ali znate prisluhniti sebi in svojim željam? 

Kaj je torej značilno za ljudi, ki znajo poslušati sebe?

Sami sebi so številka 1.

To ne pomeni, da so sebični, egocentrični in nesočutni. To pomeni, da jih ne zanima obrekovanje, ker se zavedajo, da ukvarjanje z drugimi pomeni, da si ne upajo živeti svojega lastnega življenja. Zanima jih njihovo življenje, njihov napredek. Hkrati pa so vedno pripravljeni pomagati, podpirati in biti sočutni z drugimi.

Ne lovijo sreče v prihodnosti.

Imajo načrte za prihodnost, a ne čakajo na jutri, na dan, ko bodo izgubili težo, na počitnice, na dan, ko bodo spoznali popolnega partnerja, ampak živijo danes.

Živijo v svojem ritmu.

Živijo v harmoniji s svojim ritmom. Organizirajo si življenje tako, da so produktivni, hkrati pa si vedno najdejo nekaj časa samo zase.

Nikoli ne rečejo »da«, če jim srce reče »ne«.

Vedno zaupajo svojim občutkom, ker se zavedajo, da jih srce nikoli ne vara, to počne le um.

Ne zmenijo se za pričakovanja drugih.

Imajo svoje lastne cilje, če ti cilji niso v skladu s pričakovanji okolice, to pač ni njihov problem. Zavedajo se, da je nemogoče, da bi zadostili vsem in bili všečni vsem.

Ne potrebujejo odobravanja.

Ne iščejo nenehne pohvale in odobravanj. Ne ignorirajo sicer mnenja drugih, le ne odobravajo tistega, kar se ne sklada z njimi in njihovimi vrednotami.

Niso dramatični.

Zavestno in lahkotno postopajo skozi življenje in se mirno soočajo z izzivi. Zavedajo se, da biti dramatičen pomeni imeti strahove ali iskati pozornost.

Samota je za njih dar.

Ne poskušajo privleči ljudi v življenje samo zato, da ne bi bili sami. Imajo radi mir in vedo, da le v tišini in miru lahko slišijo sebe.

Povzeto po: brightside.me

Sorodni članki

Preverite, ali ste v čustveno nasilnem razmerju

Je partner zelo skrben ali čustveno nasilen? Vas sprašuje, kje in s kom preživljate prosti čas iz radovednosti, ali ga zares moti, da niste vedno z njim? Dodajamo še nekatere znake…

Ti dejavniki vam stojijo na poti do srečnega življenja

Se vam zdi, da kar naprej iščete nekaj boljšega in drugačnega? Da vašemu življenju nekaj manjka, zato ni popolno in srečno? Morda vam nič ne manjka, imate le nekaj stvari preveč…

Ali ste žrtev čustvenega izsiljevanja?

Metode čustvenih izsiljevalcev so zelo prefinjene. So pravi mojstri vzpostavljanja pritiska in občutkov krivde.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri