Načrtujte leto 2019 pametno!

3. januar 2019 | načrtovanje , organicer , rokovnik | Promocijska objava
s_img_9341

Načrtovanje še nikoli ni bilo tako enostavno in priročno. Štirje mladi podjetniki iz Gornje Radgone so namreč razvili pametni rokovnik Organicer, ki ponese klasično načrtovanje na višjo raven. 

Sestavlja ga fizični planer in spremljajoča aplikacija, ki s pomočjo QR kod prepozna zapis in ga prenese na vaš mobilnik. S svojim Organicerjem si tako lahko z enim klikom olajšate načrtovanje vsakdana, sledite svojim navadam, zastavite cilje in jih uresničite.

organicer

Fizični rokovnik ima podobo klasičnega planerja z modernim umetniškim izgledom. Vsak mesec poleg unikatne grafike, sledilnika navad, prostora za nove ideje in zastavljene cilje, vsebuje tudi celomesečne preglede ter tedenske urnike, ki so razdeljeni v polurne razpredelnice med šesto uro zjutraj in pol deseto zvečer. Prav tako imate za vsak dan v mesecu na voljo pol strani prostora za zapiske ter dnevni seznam za opravila. Na zadnjih straneh rokovnika najdete dodatne strani za zapisovanje seznama kontaktov, daril, knjig in filmov. Nenazadnje pa rokovnik vsebuje tudi motivacijske misli, ki vzpodbujajo kreativnost in dajejo zagon za uresničevanje vaših ciljev.

Organicer je sestavljen iz dveh delov:
  • fizičnega planerja
  • aplikacije

Slednja s pomočjo QR kod prepozna zapis in ga prenese na vaš mobilnik. 

organicer

Mlada ekipa, ki jo sestavljajo David Sovec, Ines Mulec, Saša Šegula in Nika Starovasnik, so oktobra letos svojo idejo predstavili na Kickstarterju in v 35ih dneh zbrali dvakrat toliko prednaročil, kot je bil zastavljen cilj. Če želite novo leto 2019 načrtovati bolje in prijazneje, si lahko svoj Organicer zagotovite na spletnem mestu www.myorganicer.com/shop po ceni 39 EUR.

organicer

Najbolj brane vsebine

7 ajurvedskih nasvetov za hujšanje in dobro počutje

Larissa Hall Carlson, učiteljica joge in specialistka za ajurvedo, ponuja 7 ajurvedskih nasvetov, da boste (po praznikih) lažje telo spet spravili v staro stanje in poskrbeli za dobro počutje.
Več...

5 stvari, ki jih morate vedeti, če bi radi hitro shujšali

Na trgu je ogromno izdelkov, ki pri preoblikovanju telesa obljubljajo takojšnje rezultate. In potem so tu še hitre, predvsem pa stroge diete. Pa je res mogoče zdravo izgubiti konkretno količino kilogramov v zelo kratkem času in potem to težo tudi obrdžati?
Več...

Hujšanje ne bo uspešno, če ne boste poskrbeli za 5 pomembnih stvari

Medtem ko se osredotočate na željo po izgubi kilogramov, pozabljate na pomembne stvari, ki vas lahko vrnejo na staro pot.
Več...

Najslabši nasveti glede prehrane po mnenju nutricionistov

Kadar se lotite diete ali pa se zgolj skušate prehranjevati bolj zdravo, verjetno dobite na tone nasvetov od prijateljev, družinskih članov in neznancev v spletu, ki z gotovostjo trdijo, da imajo prav. Zbrali smo nekaj pogostih napak, ki jim ne verjemite in jih ne izvajajte. 
Več...

Vadba za celo telo: Kombinacija počepa in planka

Naj bo tokratni trening drugačen - izvajajte le dve vaji in z njima razgibajte celo telo. Menite, da je izziv prelahek?
Več...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri