doba-aktivni

Ste v preteklosti že študirali na kateri od fakultet v sorodnem programu? Pa ste zaradi različnih osebnih in poslovnih razlogov študij prekinili? Odločite se za nadaljevanje študija, saj je dokazano, da diploma prinaša pozitivne spremembe v karieri.

Ko ste bili stari 19 let niste imeli predstav, kaj bi sploh radi želeli v življenju. Izbrali ste fakulteto, ki vam je bila takrat najbolj simpatična, ali pa vas je za njo navdušil prijatelj ali celo starši. Niste imeli praktičnih izkušenj, podali ste se na popolnoma neznano pot. Sčasoma ste ugotovili, da vam študij ni zanimiv, poiskali ste si delo in začeli služiti svoj denar. Študij ste potisnili na stran. Potem je prišla družina. Tudi delodajalec vam je vedno bolj zaupal in vam dodeljeval vedno bolj zahtevne strokovne naloge. Veliko ste se sproti izobraževali. Dosegli ste že skoraj vse v življenju, a nekaj je ostalo neizpolnjeno - diploma. Se sliši znano? Zdaj je čas za spremembo!

Zakaj bo zdaj, če se odločite za študij, študirati lažje?

V vseh vaših letih dela ste si pridobili ogromno izkušenj, ki jih boste lahko odlično povezovali z novim znanjem, ki ga boste pridobili med študijem. Tudi delodajalci bodo po samo nekaj mesecih že prepoznali spremembe. Prav tako pa ste sedaj zagotovo bolj odgovorni, bolj zavzeti in bolj ambiciozni.

A kako študirati, če pa imam sedaj bistveno manj časa?

Ker ste zaposleni, nekateri imate tudi družino, bo online študija prava izbira. Osebni online mentor, menedžerji programov, tehnična podpora ter odlični profesorji in praktiki vam bodo od začetka študijske poti stali ob strani.

Vodilna in največja fakulteta za online študij v Sloveniji je DOBA Fakulteta. Njihove svetovalce za študij pa tudi povprašajte o možnosti priznavanja predmetov, ki ste jih v preteklosti že opravili.

Želite izvedeti več …

OSEBNO SVETOVANJE V MARIBORU IN LJUBLJANI
Četrtek, 16. junij, od 12.00 – rezervirajte si termin na dogodek@doba.si

KLASIČNI IN ONLINE INFORMATIVAN DAN  
Četrtek, 2. junij in 16. junij ob 10.00 in ob 19.00 – rezervirajte si termin

ŽELITE VEČ INFROMACIJ O PROGRAMU?
Izpolnite informativno prijavo že danes.

DobaRok za prijavo za vpis s popustom je 30. 6. 2016!

Zanimivost - Kar 96 % diplomantov online študija na Dobi bi za svoj študij še enkrat izbralo online študij.

Sorodni članki

Študirajte pametno. Študirajte online.

Dejstvo je, da danes znanje pomeni razvoj, in konkurenčno prednost, uspeh, večjo samozavest, pozitivno razmišljanje.

Z online študijem do diplome tudi mlade mamice, podjetnice in aktivne ženske

Se sprašujete, kako vendar ob zahtevni službi, družini ... še študirati? Prava in edina rešitev je online študij, ki vam omogoča, da res študirate kadarkoli in kjerkoli, potrebujete le…

Slovenija potrebuje samostojne, neodvisne in napredovanja željne ženske

Danes se bolj kot kadarkoli spreminjajo zahteve, s katerimi se soočajo tako podjetja kot tudi zaposleni. Vsako podjetje za uspešno delo potrebuje zaposlene, ki znajo samostojno organizirati…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri