skb_kartice_1200x628-revija

Počitnice so čas za uživanje in brezskrbnost – tudi pri plačevanju z bančnimi karticami.

S kreditnimi in plačilnimi bančnimi karticami banke SKB plačujte varno in enostavno – doma, po svetu in prek spleta.
Za boljšo preglednost poslovanja imate na voljo tudi Varnostni SMS, ki vas obvesti o dvigu gotovine na bankomatu, nakupu na prodajnem mestu, nakupu prek spleta in telefona. Da boste brez skrbi tudi ob izgubi ali kraji bančne kartice, so za vas pripravili Zavarovanje kartic plus, ki poleg bančne kartice zavaruje tudi krajo ali izgubo ključev, osebne dokumente, denarnico ter mobilni telefon.
Zagotovite si dodatne storitve za vaše SKB kartice in uživajte v poletnih mesecih.

Več na www.skb.si/osebne-finance/kartice

Sorodni članki

Tim Kevin Ravnjak in Maruša Mišmaš ne moreta brez nje

Si ena izmed tistih študentk, ki pravi, da je študij pomemben, vendar ga vedno rada začiniš s potovanji, kjer odkrivaš nove kulture in spoznavaš dobre ljudi?

Multi točka na izbranih bencinskih servisih OMV omogoča vse na enem mestu

Pogosto si želimo, da bi lahko na enem mestu opravili kar največ storitev in tako prihranili nekaj dragocenega časa. Prav zato vam je na 63 izbranih bencinskih servisih OMV…

4 x bolj prijetni praznični nakupi!

Praznični nakupi so lahko zelo zabavni in za dušo, in ne stresni, utrujajoči, nekakšno nujno zlo. V bistvu je samo od vas odvisno, kako se jih boste lotili. Izberite zabavo, pozabite…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri