profimedia-0270385473

Strokovna žirija je izbrala dvanajst mladih nadarjenih, ki bodo v okviru razpisa Mladi upi 2018 prejeli finančna sredstva. Eno je prek spletnega glasovanja izbralo občinstvo.

Razpis že šesto leto zapored organizira zavod Vse bo v redu Zavarovalnice Triglav, ki po svojih močeh prispeva k reševanju problema pomanjkanja sredstev za razvoj perspektivnih mladih ljudi.

Finančna sredstva bodo prejele štiri športnice, ena znanstvenica, štiri glasbenice in športnik, para športnik, znanstvenik ter umetnik.

Več si preberite na Govori.se, kjer najdete tudi opise, fotografije in videe vseh dvajsetih ožjih finalistov.

Sorodni članki

Projekt Mladi upi nadaljuje svoje poslanstvo: Mladi in nadarjeni s področja športa, umetnosti in znanosti vabljeni k prijavi

Tudi letos ste k prijavi vabljeni mladi in nadarjeni posamezniki s področij športa, umetnosti in znanosti. Letos je razpis razširjen, saj se lahko prijavijo tudi mladi, obetavni…

Nov razpis Mladi up za mlade in nadarjene posameznike s področij športa, umetnosti in znanosti

Tim Gajser, Janja Garnbret in Štefan Hadalin. To so samo nekateri pretekli prejemniki finančnih sredstev iz razpisa Mladi upi, ki ga že pet let zapored pripravljata Zavarovalnica Triglav…

VI ODLOČATE: Glasujte za Mlade upe

Med dvajsetimi finalisti razpisa Mladi upi glasujte za tistega, ki si po vašem mnenju najbolj zasluži finančno pomoč! Čas imate do 12. aprila.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri