trajnostna-viva-skodelica

Slovenci veljamo za velike ljubitelje kave – ta nam ne predstavlja več zgolj napitka, temveč ritual, ki se ga poslužujemo celo večkrat dnevno. Hiter življenjski ritem nas je privedel do tega, da je  kava postala naša sopotnica tudi na cesti.

O tem priča vse večje število kavnih napitkov za na pot, ki so običajno postreženi v lončkih za enkratno uporabo, kar pomeni tudi vse več odpadkov. V OMV Slovenija želijo narediti korak naprej in delovati okolju prijazno tudi ko gre za izdelke za na pot.

Zato bodo v skladu z obljubo blagovne znamke WE CARE MORE svojim gostom omogočili, da vsak dan naredijo malenkost, s katero bodo dodali svoj delček k ohranjanju narave in zmanjševanju odpadkov. OMV Slovenija odslej na 38 bencinskih servisih OMV VIVA ponuja keramične trajnostne VIVA skodelice za kavo, ki služijo večkratni uporabi. S tem si prizadevajo za zmanjševanje količine odpadkov ter skrbijo za okolju prijaznejše delovanje.

  • OMV Slovenija odslej na 38 bencinskih servisih OMV VIVA ponuja najboljši okus kave v trajnostnih keramičnih skodelicah.

  • Posebna ugodnost za vse, ki po kavo pridejo s trajnostno skodelico.

  • OMV si prizadeva za družbeno odgovorno ter okolju prijazno delovanje – v novih keramičnih skodelicah bo najboljši okus kave trajal še dlje.

Keramične skodelice s silikonskim pokrovom, ki ohranjajo bogat okus kave, bodo na voljo v dveh barvah in velikostih. Ljubitelji kave bodo tako lahko posegli po črni ali rdeči skodelici s prostornino 0,3 l ali 0,4 l. V namen vzdrževanja visokih higienskih standardov so skodelice odporne na praske in primerne za pomivalni stroj.

»Želimo delovati odgovorno tako do družbe kot tudi do okolja. Slovenci smo okoljsko dobro osveščeni, obenem pa veliki ljubitelji kave. Zato našim gostom ponujamo možnost, da z vsakdanjim uživanjem kavnega napitka naredijo nekaj dobrega za okolje. Ker se skodelice najpogosteje uporabljajo na poti in posledično ostajajo v avtomobilu, jih bomo gostom ob njihovem obisku z veseljem oprali in napolnili s svežim kavnim napitkom. Ta bo za vse okoljsko ozaveščene goste ugodnejši. Prepričani smo, da bo užitek pitja kave še toliko večji prav zaradi doprinosa k čistemu okolju,« poudarja Vanja Lombar, generalna direktorica OMV Slovenija.

V OMV si torej prizadevajo, da uporaba skodelice za večkratno uporabo ne bo zgolj izjema, temveč, da gesta postane navada. Trajnostne VIVA skodelice so na bencinskih servisih OMV VIVA članom Kluba Zvestobe OMV SMILE & DRIVE na voljo za 6,99 EUR in 100 točk zvestobe.

Vsi ostali pa bodo lahko trajnostno VIVA skodelico prejeli po redni ceni 9,99 EUR. Ob nakupu skodelice bo vsak gost prejel tudi bon za brezplačen kavni napitek VIVA Cafe. Za ekološko osveščene ljubitelje kave bo ugodnejši tudi vsak naslednji kavni napitek, ki ga bodo užili iz trajnostne VIVA skodelice. Trajno bo namreč cena vsakega naslednjega nakupa kavnega napitka s trajnostno VIVA skodelico nižja za 10 centov.

Posebna ugodnost pa do 15. maja čaka prav vsakega, ki bo na bencinskih servisih OMV VIVA kavo užil iz katerekoli trajnostne skodelice, saj bo kavni napitek za okolju prijazne goste ravno tako ugodnejši za 10 centov.

Sorodni članki

Na vseh bencinskih servisih OMV VIVA na voljo nov premium sendvič VIVA FIT, ki ga je ustvaril kuharski mojster Uroš Štefelin

Priznani slovenski kuharski mojster Uroš Štefelin je v sodelovanju kulinaričnim vizionarjem Tomijem Češkom ustvaril nov sendvič VIVA FIT.

Multi točka na izbranih bencinskih servisih OMV omogoča vse na enem mestu

Pogosto si želimo, da bi lahko na enem mestu opravili kar največ storitev in tako prihranili nekaj dragocenega časa. Prav zato vam je na 63 izbranih bencinskih servisih OMV…

Ekskluzivno iz zakulisja: Kaj tokrat pripravlja Filip Flisar?

Eden najbolj priljubljenih slovenskih športnikov, smučar prostega sloga v disciplini smučarski kros, Filip Flisar je znan po tem, da je vedno v akciji. Tokrat ga nismo ujeli…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri