To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
TEST: Kako blizu sta si s partnerjem? Odgovorite na 5 preprostih vprašanj.
TEST: Kako blizu sta si s partnerjem? Odgovorite na 5 preprostih vprašanj.

Podarjamo vstopnice: Genij - Da Vinci!

29. 8. 2013

Največjo svetovno potujočo razstavo o Leonardu da Vinciju, ob kateri doživite dediščino največjega genija v zgodovini človeštva, si lahko ogledate še en mesec - do 29. septembra! In mi vam podarjamo brezplačne vstopnice!

Prek 200 fascinantnih, interaktivnih in poučnih eksponatov ga predstavlja v luči izumitelja, znanstvenika, raziskovalca človeške anatomije, inženirja, arhitekta, filozofa in ne nazadnje renesančnega umetnika.

Razstava je postavljena tako, da sama vodi obiskovalca od eksponata do eksponata. Opremljena je z ustreznimi opisi vseh eksponatov v slovenskem in angleškem jeziku. Na razstavem prostoru si lahko ogledate tudi posebne filme.

Osnovnošolski otroci do tretjega razreda imajo do 10. septembra prost vstop

Razstava je primerna za vse starostne skupine, ob vstopu v novo šolsko leto, od 1. do 10. septembra, pa še posebej vabijo osnovnošolce prvih treh razredov, da v spremstvu vsaj enega odraslega obiščejo razstavo. Otroci imajo v tem času prost vstop.

Do vstopnic brezplačno!

Sodelujte v nagradnem žrebanju in osvojite 2 brezplačni vstopnici za ogled razstave! Podarili bomo 5 parov vstopnic.

Vse kar morate storiti, je, da nam najkasneje do petka, 6. septembra 2013 do 12. ure pošljete svoje podatke (ime, priimek, naslov in telefon) na e-naslov nagrade.aktivni@adriamedia.si s pripisom Da Vinci.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri