ja16_71_rekreacija_rafting_1_pm

Ste se že spustili po brzicah naše smaragdne lepotice? Vas zebe, že ko pomislite? Brez skrbi, po navalu adrenalina boste pozabili na hladno vodo in se nazaj vrnili z nasmehom do ušes.

Spust po Soči je zagotovo eno najlepših doživetij, posebno druženje za vse generacije – za družine, mlade in starejše. Različne agencije imajo pestro ponudbo spustov, od tistih manj zahtevnih, pa do takih, kjer boste malce stiskali zobe.

Eden najbolj priljubljenih rafting izletov je izlet Boka, ki poteka po najlepšem in najatraktivnejšem odseku reke – od slapa Boka do vasi Trnovo ob Soči. Trasa je dolga 10 kilometrov in traja približno uro in pol.

Če pa se boste tja odpravili z malimi pustolovci, bo ravno pravšen izlet Kreda, ki poteka po nezahtevnem delu reke Soče in traja približno 45 minut. Tudi za skupine in poslovne partnerje imajo pripravljen izlet.

Med napornejše spada izlet Girkelca, ki pelje po najdaljšem, 20 kilometrov dolgem odseku reke Soče, od Vodence do Trnovega.

Izlet je najbolje začeti v športnem centru Soča rafting, kjer bodo poskrbeli za vse – za izkušenega krmarja, za opremo, organizirajo pa vam tudi piknik v naravi. Vi pa ne pozabite prinesti brisače, oblačil in suhih nogavic. Pa seveda dobro voljo in nekaj malega poguma.

No, tudi če se odločite le za piknik ali posedanje na obrežju reke, vas bo dolina reke Soče s svojo neokrnjeno in slikovito naravo popolnoma prevzela.

Poskrbite še, da boste izlet rezervirali vsaj en dan prej: www.socarafting.si

Soca

Sorodni članki
None

Avanture, ki jih ponuja reka Soča

Misteriozne gore, smaragdne vode, impresivni potoki in divji kanjoni so osupljiva uvertura, ko se spuščate v največji planinski svet in najglobljo, s prodom zapolnjeno kotlino…

Ideja za izlet: Dogodivščine, ki jih ponuja dolina Soče – in jih to poletje ne smete izpustiti

Dolina Soče je raj za aktivne počitnice v naravi. Dogodivščin, ki jih ponuja, kar ne zmanjka, in tu boste našli svoje tudi tisti, ki radi preizkušate meje.

Dogajanje na reki Soči v maju

Se že obiskali reko Sočo v tem letu? Maj je odličen mesec, saj dolina Soče v tem mesecu povsem ozeleni ter je manj oblegana kot v poletnih mesecih. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri