Stres in napetost se prikradeta s stvarmi, ki jih počnemo vsak dan, a se ne zavedamo, kakšno škodo nam povzročajo. Je med njimi katera, v kateri se najdete tudi vi?

Slika 1/4

Trudite se biti drugačni

Čeprav ste bolj zaprti po naravi in raje poslušate kot govorite, se v družbi prijateljev skušate pokazati v drugačni luči. Trudite se biti komunikativni tudi z osebami, ki jih ne poznate, čeprav imate težave z navezovanjem stika. Pred ljudmi, ki jim zaupate, ne potrebujete biti drugačni. Vaši prijatelji so, ker ste jim všeč takšni, kot ste. Kadarkoli se trudite biti nekaj, kar niste, pomislite na dobre lastnosti, ki jih imate. Raje uporabite te in pustite igro. Slej ko prej vas bo spravila v slabo voljo in boste pokazali svoj pravi obraz.

profimedia

Preberite tudi: 

Sorodni članki

3 preproste vaje, ki vam pomagajo sprostiti napetost med delom

Že navaden dan v službi prinese veliko stresa, kaj šele pomembni sestanki, govori in stalen nadzor nad opravljenim delom. S stresom in tesnobo se lahko spopadete kar na delovnem…

Odpravite stres v 20 minutah

Bolj ko smo nervozni in v stresu, toliko bolj napeto se počutimo. Zato vam danes predlagamo naslednjo tehniko, ki razbija telesne in duševne blokade.

Neverjetno, kaj vse se zgodi v telesu, ko je pod napetostjo

Na telesu imamo triindvajset točk, kjer se skriva napetost, in te lahko udarijo brez opozorila. Kako jih odkrijemo in preprečimo napad.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri