roza

Ljubezen in spoštovanje hodita z roko v roki. Če se vam zdijo njegove trditve bolj prazne, preverite, ali vas zares spoštuje.

Razmerje je zanj na prvem mestu

Ni eden izmed tistih, ki preskoči romantično večerjo, zaradi dela v službi ali nenapovedanega druženja s prijatelji. Ne pusti vas na cedilu, ko se dogovorita za ogled predstave in razmerje vedno postavi na prvo mesto. Spretno žonglira s časom in v urnik uvrsti vse, kar je zanj pomembno. Ljubite ga, ker veste, da nikoli ne boste prikrajšani za njegovo pozornost.

Nudi podporo tudi, ko vsi odpovejo

Ko se odločite tvegati, vas podpre pri vsakem koraku. Tudi če se z vami ne strinja in je njegovo mnenje drugačno, vam stoji ob strani. Nanj se lahko vedno zanesete, še posebej takrat, ko ostali dvomijo. Skupaj sta osvojila velike cilje in padala, a se vsakokrat pobrala nazaj na noge. Nikoli ga ni sram priznati, da je vaš partner.

Stremi h komunikaciji v razmerju

Zaveda se, da bosta le z ustreznim komuniciranjem lahko rešila težave, ki vama stopijo na pot. Zato ne okleva s pogovorom, kadar se mu zdi, da je to potrebno. Pripravljen je iskati primerne rešitve in sklepati kompromise. Ne skopari niti s sporočili ali klici, ko se mu prikradete v misli. Ob jutranji skodelici kave vam rad pusti sporočilce za lepši dan.

Ko vsi hitijo, se ustavi in vam posveti pozornost

Čeprav ima na tone dela, ne presliši vaše prošnje za pomoč ali si vzame čas za vas. Ni mu odveč, ko se želite pogovoriti, družiti, odpraviti ven na večerjo ali zgolj po opravkih, ki zahtevajo njegovo pomoč. Ker mu veliko pomenite, urnik prilagodi tako, da imata na voljo kar največ časa. Če pogosto kot izgovor uporabi prezaposlenost, pa je najbolje, da se čim hitreje pogovorita.

Lahko se pohvali z odkritostjo

Iskreno vam govori o svojih prijateljih in dnevu, navadah ter hobijih. Ne znori, če ga kdaj vprašate, kam se odpravlja in vam z veseljem predstavi osebe, s katerimi se druži. Enako velja, ko gre za čustva in stvari, ki ga v razmerju motijo. Nobena zveza ni samo rožnata in kadar pride do težave, partner brez oklevanja izrazi svoje mnenje. To pri njem neznansko cenite.

Preberite tudi: 

Sorodni članki

Majhne stvari, s katerimi boste do partnerja še bolj pozorni

Pozornost lahko partnerju namenite na več načinov. Če vam je zmanjkalo idej, vam ponujamo nekaj predlogov, s katerimi se bosta še bolj zbližala.  

Kako veste, da se odnos s partnerjem krha?

Ko se odnos s partnerjem prične krhati, boste opazili nekatere znake, ki nakazujejo, da razmerje ni več tako trdno, kot je bilo nekoč.

6 načinov, kako ugotoviti, da niste več zaljubljeni v partnerja

Za par verjetno ni hujšega od tega, da eden izmed njiju pove, da ga ima rad, ni pa zaljubljen vanj. In ko pride tisti zastrašujoči: »Lahko ostaneva prijatelja.«

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri