Čeprav se trudite, zamudite rok za oddajo poročila, nimate časa, da bi se pripravili na sestanek, kaj šele, da bi postorili dodatne obveznosti. Morda ni problem v času, ampak v produktivnosti. Vas ovira kaj izmed naslednjega?

Slika 1/5

NISTE ORGANIZIRANI IN MISEL NA TO VAS PLAŠI
Načrtujete samo to, kar je zares nujno. Vse ostalo počnete sproti in se prepuščate naključjem. Prijatelji se z vami težko dogovorijo za kosilo ali skodelico kave, saj vedno zamujate oziroma nikoli ne veste, kaj boste počeli ob določeni uri. Nikoli ne razmišljate, da bi si omislili bolj konkreten urnik in tudi ne vidite razloga, da bi se tega lotili. Resnica je, da tako verjetno ne boste morali živeti vedno, zato počasi začnite načrtovati službene dogodke, potem pa tudi svoj prosti čas.

profimedia

Preberite tudi: 

Sorodni članki
None

Zakaj se ponoči nenehno zbujate?

Spanec pomembno vpliva na produktivnost, zbranost, razpoloženje in druge procese v telesu, zato je pomembno, da si ga zagotovite dovolj. Pogosto zbujanje prinaša veliko negativnih…

Kakšno škodo si povzročate, ko pretiravate z delom?

Govorimo o vseh nepotrebnih nadurah in ostajanju v službi do poznega večera, čeprav nihče tega od vas ne pričakuje. Pa o kopici dela, ki se ga lotite sami, čeprav bi potrebovali pomoč…

Zakaj pogosto prespite jutranjo vadbo?

Čeprav ste jutranji tip človeka in z vadbo radi opravite takoj, ko odprete oči, vam jo pogosto uspe prespati. Morda vas ovira katera izmed naslednjih navad.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri