To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
TEST: Kako blizu sta si s partnerjem? Odgovorite na 5 preprostih vprašanj.
TEST: Kako blizu sta si s partnerjem? Odgovorite na 5 preprostih vprašanj.

Kako ste lahko prijaznejši do samega sebe?

7. 12. 2018

Prijazni ste do partnerja, ko zjutraj vstanete prej in mu v posteljo prinesete skodelico kave. Prijazni ste do staršev, ker jim pomagate pri opravilih. Prijazni ste tudi do prijateljev, ko jim priskočite na pomoč, kadar vas potrebujejo. Kaj pa do sebe?

Slika 1/3

Čeprav do drugih širite prijaznost, pogosto pozabite biti dobri do samega sebe. Govorite si stroge besede in od sebe pričakujete več, kot lahko date. Vsaj v 3 primerih ste lahko do sebe bolj prizanesljivi.

Ne nosite s seboj napak iz preteklosti

Kadar nekoga razočarate ali mu storite krivico, si veliko bolj ženete k srcu kot oseba, ki ste ji to storili. Premišljujete in analizirate, čeprav je od tega minilo že kar nekaj časa in vam je prijatelj odpustil. Resnica je, da je on na to pozabil in živi naprej, vi pa ste ostali v preteklosti in se nenehno opominjate na napako.

Pomislite z druge strani: se še spomnite napake, ki jo je naredila vam ljuba oseba? Se vsak dan spomnite nanjo in ji zato zamerite? Verjetno je odgovor ne in se vam pravzaprav ne zdi nič groznega. Enak odziv namenite tudi sebi in začnite živeti v sedanjosti. Ne izpustite vseh lepih priložnosti, ki vam jih ponuja.

profimedia

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri