moski-nasmeh-sreca

Ste slabe volje? Vzemite si minuto in preizkusite naslednjo tehniko.

Hitra meditacija, ki vas spravi v dobro voljo
  • Potrebujete 1 minuto ali manj.
  • Tehniko preizkusite, ko ste: potrti in slabe volje ali nervozni.

1. korak: Zaprite oči in umirite dihanje.

2. korak: Pomislite na tri stvari, za katere ste hvaležni. Tri, za katere ste resnično hvaležni. Ali tri osebe. Komu bi ta trenutek rekli hvala? Je to vaš partner, starši, nekdo, ki vam je odstopil sedež na avtobusu, ali neznanec, ki se vam je nasmehnil na ulici. Ste hvaležni za zdravje vaših otrok, ker danes ne dežuje, ker ste lahko odtekli 5 kilometrov ... To naj bo hvaležnost, ki jo občutite v svojem srcu in z vsem svojim bitjem. Ni pomembno, ali gre za veliko ali majhno stvar, vse šteje. Na seznamu je lahko tudi dišeča jutranja kava.

3. korak: Globoko vdihnite in odprite oči.

Končali ste.

Ni bilo težko, kajne?

Hvaležnost je protistrup za slabo voljo. Nemogoče je biti nezadovoljen z nečim, slabe volje ... in hvaležen obenem. Ko boste torej negativne vibracije spremenili v vibracije hvaležnosti, ko boste začutili tisto pravo hvaležnost, se bodo odprla vrata boljšemu razpoloženju.

Preberite še: Znaki, da imate zares radi svojega psa

Sorodni članki

Hvaležnost vas lahko naredi srečnejše, bolj fit in bogatejše (poglejte, kako!)

Hvaležnost ima moč izboljšati razmerja, povečati srečnost in celo izboljšati odpornost. Na srečo pa hvaležnosti ni težko realizirati – samo sledite tem 9 korakom.

Tudi hvaležnost lahko okrepi zdravje

Ko smo pod pritiskom in stresom, včasih enostavno pozabimo, da je življenje že samo po sebi lahko lepo in čudežno. Študije kažejo, da hvaležnost blagodejno vpliva…

12 nasvetov, da se boste počutili bolj olimpijsko

Se danes ne počutite najbolj olimpijsko? Poskrbite, da boste polni energije, vitalnosti in osredotočeni na svoj cilj – tako kot naši olimpijci – in upoštevajte naslednje…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri