Dajemo vam nekaj razlogov, zakaj bi se sploh trudili za zdrave navade. Preverite, kako vplivajo na vaše življenje.

Slika 1/3

Z DOBRIMI NAVADAMI DOSEŽETE CILJE

Kako preživite prosti čas? Posedate na kavču ali se ukvarjate z aktivnostmi, ki vam dajejo občutek, da ste zase naredili kaj dobrega in da čas ni bil zapravljen?

Bodimo iskreni, za vzpostavljanje dobrih navad in organiziranje prostega časa boste morali vložiti kar nekaj truda, vendar se vam bo kmalu poplačal. Ugotovili boste, da ste veliko bolj produktivni, pa tudi srečnejši, saj boste pričeli izpolnjevati svoje cilje. Na spisek dajte na primer domači projekt, ki se ni premaknil že nekaj časa in zagotovo tudi vaše želje, ki si jih še niste izpolnili. Živeli boste polnejše življenje in pregnali občutek, da čas polzi mimo vas, ne da bi kaj storili. Nabrali boste veliko lepih spominov, ki vas bodo spremljali še dolgo.

profimedia
Sorodni članki

Za zdravo življenje - vrnite se k starim navadam

Za zdrav način življenja je zelo pomembno, da najdete ravno pravšnji ritem in odmerek pri vsem. Morda pa se skrivnost skriva v starih navadah, ki jih že dolgo poznajo prebivalci…
None

Te navade so bolj učinkovite, če jih opravite zvečer

Zdrave navade same po sebi prinesejo veliko dobrih posledic. Za nekatere pa je najbolje, da si čas vzamete zvečer in izkoristite vse pozitivne strani.

Kako lažje do željenega cilja?

Spletni portal @life nadaljuje z nadgradnjo programa. Po novem vam omogoča dodatno izbiro določenega cilja, ki ga želite doseči in vam v okviru izbranega ponuja vadbeni in…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri