Kaj storiti, da bo novo leto čudovito

V vsakem trenutku imate izbiro, kaj boste storili s svojim življenjem. Bodite pogumni in izberite tisto, kar običajno ne bi, pa bi bilo bolje. Če imate občutek, da stagnirate na mestu, je to morda zato, ker tolerirate stvari, katerih ne bi smeli. V letu 2017 je čas, da ponovno vzamete življenje v svoje roke.

Kateri hrani se moramo izogibati, če se želimo počutiti dobro?

Hrana in pijača, ki jih uživate, predstavljajo gorivo, ki ga vaše telo uporablja za boj proti boleznim in je ključnega pomena za vaše splošno dobro počutje. Naj bo hrana vaše zdravilo, je dejal že Hipokrat. Kateri hrani se bi torej morali izogibati? 

Podarjamo električno zobno ščetko Philips Sonicare DiamondClean

Zdravje naših zob in dlesni vpliva na kakovost življenja, zato je pomembno, da za zobe in ustno votlino skrbimo redno, pravilno in predvsem s kakovostnimi pripomočki. Philipsove zobne ščetke Sonicare DiamondClean z edinstveno sonično tehnologijo dokazano skrbijo za zdrave zobe in dlesni ter zagotavljajo izjemno svež občutek čistosti - kot da bi si šele zdaj prvič zares dobro umili zobe.

30-dnevni izziv: Vsak dan naredite nekaj novega

Radovednost nas vodi po poti naprej. Če ste ves čas utrujeni, brez volje, je čas, da naredite nekaj novega. Vsak dan. To vas bo navdalo z energijo in vznemirjenjem, ki poživi bolj kot kava.

25 minut za topljenje maščob, boljšo koordinacijo in večjo gibljivost

Odličen trening za začetnike, ki vključuje ogrevanje in raztezanje in ga lahko izvajate kar v dnevni sobi.

Lastnosti, ki odvračajo moške (in niso povezane z videzom)

"Kaj delam narobe," je vprašala potem, ko je že sedmič v eni uri pogledala na telefon, ali se je morda tam zgodilo sporočilo nekega gospodiča, s katerim sta si pred že več kot tednom dni v znani ljubljanski restavraciji romantično razdelila čokoladni sufle z jagodnim prelivom in potem še račun.

7 lahkih vadb, ki so pomembne za dobro in trdno zdravje

Če želite obdržati zdravje in vitalno telo, je najboljša stvar, ki jo lahko naredite, da se začnete gibati. Redno gibanje vas bo varovalo pred boleznimi srca in ožilja ter drugimi zdravstvenimi težavami, pomaga pri bolečem hrbtu in tudi stresu.

3 vzroki za počasnejši napredek pri hujšanju

Zakaj je hujšanje včasih tako presneto težko? Raziskovalci z univerze Cornell pišejo o teh treh možnih vzrokih.

Moč hvaležnosti

Zaradi drobnih pozornosti se ljudje počutimo bolj povezane in razumljene. A kako pravzaprav hvaležnost deluje?

Ideja za izlet: Angelska gora in čudovit razgled z Otliškega okna

Podajmo se proti Otlici, majhnem naselju v Vipavski dolini, kjer se izletnikom ponujajo številne možnosti. Ena od teh je tematska pot po Angelski gori. Upajmo le, da nas ne ujame burja.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.