15 pomembnih znakov, da je čas za spremembo življenjskih navad

Naučite se prepoznati simptome, ki opozarjajo, da je čas za spremembo življenjskega sloga!

Pridružite se nam v Planici na zimskem taboru teka na smučeh

Si želite narediti prve korake teka na smučeh ali izpopolniti svoje znanje z najboljšimi trenerji? Želite zgolj s svojo družino, prijatelji v prijetni družbi in prelepem naravnem okolju aktivno preživeti nekaj dni?

FOTO: Kam pobegniti pred onesnaženim zrakom?

Arso že nekaj dni opozarja na povišano onesnaženost zraka z delci PM10 v dolinah in kotlinah. Kje je rešitev? Da skočite v hribe! Če potrebujete ideje in inspiracijo, si oglejte fotografije, ki so jih naredili pridni hribolazci. 

FOTO: Čudoviti gradovi v naši bližini

So vam gradovi v navdih? Se radi izgubljate med njihovimi zidovi in v mislih romate v zgodbe, ki jih prežemajo? Poiskali smo gradove nedaleč od naših meja, ki so vsekakor vredni obiska.

Alenka Košir: Ženska, ki je vajeti prevzela v svoje roke

In poskrbela predvsem za svoje notranje luči, saj ji je jasno, da je prava svetloba tista, ki prihaja od znotraj. Zunanja pa je nekaj, kar lahko katerikoli trenutek ugasne, in potem se znajdeš v – temi. In zato ona danes tako žari.

5 minut za čvrsto zadnjico

Tokrat si poglejte, s katerimi vajami lahko oblikujete svojo zadnjico do popolnosti. In to brez enega počepa! Pripravljeni?

VIDEO: Tako pripravite božanski humus iz čičerke

Humus, namaz iz čičerke, je zdrav in hranljiv obrok, ki ga pripravite v le nekaj minutah. V videu si poglejte male skrivnosti za pripravo popolnega humusa, ki se odlično poda tudi na praznično mizo. Res slastno in preprosto!

Grgranje gline proti praskanju v grlu

Egipčani so že pred 6.000 leti uporabljali zdravilno glino za blaženje številnih težav in tudi za lepoto. Ko začne praskati v grlu, si pripravite to mešanico.

Srečni pari razkrili skrivnosti za uspeh

Če se hočeš naučiti katerekoli obrti, greš na učne ure k mojstru. Zato je bilo nadvse smelo, da so za najboljše nasvete glede romantičnih odnosov vprašali tiste, ki jim gre to zelo dobro od rok.

Andreja Sterle Podobnik: Slovenka, ki je na teku Everest Trail Race prepričljivo zmagala (in postala Slovenka leta 2016)!

Na teku pod visokimi himalajskimi vrhovi, imenovanem Everest Trail Race, je prepričljivo zmagala. »Vse se mi je poklopilo,« je povedala.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.