6 razlogov, zakaj bi morali tudi odrasli redno barvati

Že veste, kakšne pozitivne stvari se zgodijo v telesu, ko začne odrasel človek barvati? Preverite, zakaj bi se že danes morali spraviti k barvanju in zakaj je pobarvanka lahko najboljše darilo za vaše bližnje.

Slovenka leta 2016: Katera od kandidatk ima vaš glas?

Prav vse izbrane ženske so, vsaka na svojem področju, izjemne. So močne, pogumne in vztrajne, so ženske, ki so v letošnjem letu še posebej izstopale. Spoznajte kandidatke za Slovenko leta 2016 in oddajte svoj glas.

Stvari, ki jih ljudje največkrat obžalujejo, da jih niso uresničili

Ni malo tistih, ki obžalujejo stvari, ki jih niso postorili, ko je za to še bil čas.  Zaradi katerih je ljudem najpogosteje žal?

Preden stopite v fitnes ... Preberite ta zapis!

Stephanie Holdmeyer, študentka na univerzi v Missouriju, je zapisala zelo močno sporočilo, potem ko sta s prijateljem Chrisom v fitnesu prejela številne neprimerne opazke, nekateri pa so celo objavljali njune fotografije ne družbenih omrežjih. To je sporočilo, ki bi ga moral prebrati vsak.

VIDEO: Tako pokurite 400 kalorij v 20 minutah!

Na vrsti je odličen trening - pošteno se boste preznojili in okrepili. Vzemite si torej 20 minut, pripravite brisačo, dobro galsbo in ZAČNITE!

9 spodbud za zimski tek

»Tek pozimi? A si čisto nor? Ko temperature padejo, me ne vidiš več zunaj!« To je dokaj običajna reakcija številnih rekreativnih tekačev, ki jih od pomladi do jeseni pogosto videvamo na tekaških poteh. Ko nastopi zima, pa njihovo navdušenje upade in vadbo začasno prekinejo.

Za lagodno vijuganje po smučišču!

Poznate Lightskiing? Gre za koncept, ki so ga v Elanu razvile ženske, a ne katerekoli ženske, temveč strastne smučarke, ki so belim strminam posvetile svoje življenje.

Vse, česar še niste vedeli o granatnem jabolku

O granatnem jabolku smo že pisali, nismo pa še preverili vseh njegovih učinkov. Obstajajo pri uživanju tega sadeža omejitve in katere so tiste njegove lastnosti, ki jih še ne poznamo?

Bi morali smutije piti ponoči?

Če se ne morete odvaditi nočnih sprehodov do hladilnika, domov prihajate pozno zvečer ali vas muči nespečnost, vas bo naslednja novica razveselila.

VIDEO: Najboljša jagodna rulada, ki ste jo kdaj jedli

Vsi smo že kdaj poskušali speči rulado, a kuharski mojstri pravijo, da se skrivnost dobre rulade skriva v dveh stvareh - pravi mešanici za testo in popolnem nadevu.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.