25 budističnih modrosti za mir v vaši duši

Morda med 25 budističnimi modrostmi najdete kakšno, ki vam lahko pokaže drugačen pogled na življenje ali pa vsaj vsebuje odgovor na marsikatero pomembno življenjsko vprašanje

Seznam stvari, ki jih morate čim prej prerasti

Čas je, da prerastemo nekatere stvari, če se želimo počutiti zares svobodne. 

4 vaje za noge in zadnjico, ki jih zagotovo še niste preizkusili

Če bi zares radi okrepili mišice in oblikovali telo, naj bodo tudi enonožne vaje pomemben del vašega treninga. Zakaj? Ko boste preizkusili, boste presenečeni nad rezultati.

Kakšen tip trebuha imate?

Rešilni obroč, napihnjen trebuh ali trebuh od stresa? Pokazali vam bomo različne tipe ženskih trebuhov in vam izdali, kako se jih spet znebite.

Kako v 60 sekundah izboljšati držo (VIDEO)

Slaba telesna drža ima negativen vpliv na naše zdravje. Tega se vsi zavedamo, a pogosto sprememb ne opazimo, dokler nas na to ne opozorijo bolečine.

Te mantre si ponavljajte vsakič, ko imate slab dan in ostanete brez motivacije

Najtežji je začetek, a človek mora imeti tudi močno voljo, da vsak dan, teden za tednom najde motivacijo za gibanje. Niti fitnes trenerjem in zelo treniranim ljudem ni vedno lahko, zato smo si od njih izposodili nekaj manter, ki si jih ponavljajo, ko imajo slabe dni, ko se jim ne ljubi zlesti niti iz postelje, kaj šele oditi na trening.

6 razlogov, zakaj bi moral vsak moški poskusiti jogo

Naj vas ne bo strah, da ste TISTI moški na vadbi joge. To ni vadba le za gibčna dekleta, to je morda najboljša odločitev za vaše mišice in razvoj atletičnih sposobnosti.

Recept za slasten zajtrk: Pogrejte se s sladko kvinojo

Nimate več idej za zajtrk? Ta hranilen in topel zajtrk vas bo nasitil in spravil iz postelje. 

Nasveti o razmerju, ki se jih nikoli ne splača upoštevati

Ameriška pisateljica Erica Jong, ki je v zgodnjih sedemdesetih dražila takrat še precej patriarhalno družbo s svojim slovitim romanom Strah pred letenjem, je nekoč zapisala, da je nasvet tisto, kar potrebujemo, ko že vemo odgovor, ampak si želimo, da ga ne bi.

VIDEO: Slastna pečena jabolka v hrustljavi srajčki

Tradicionalna sladica v preobleki sodobne kuhinje bo zagotovo prevzela vaše brbončice in vas popeljala v otroške dni.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.