FOTO: 7 vaj, s katerimi boste telo spravili v odlično formo

S temi sedmimi vajami lahko spravite telo v odlično formo. Ni vam treba porabiti več kot 10 minut na dan, ne potrebujete nobene posebne opreme ... Opremite se le z vztrajnostjo.

10 dobrih razlogov, zakaj hoditi v hribe

Če še niste odkrili lepot pohodništva in preživljanja časa v naravi, potem si preberite naše razloge, zakaj jo je pametno mahniti malo naokoli.

26 tibetanskih modrosti za zadovoljno življenje

Vedno imej v mislih, da ima vsak svojo resnico, ki pogosto niti ne sovpada s tvojo. A nekaj tibetanskih modrosti gotovo ne bo odveč, tako ali tako sprejmemo tiste, ki nam ustrezajo, včasih pa o tistih, ki so nam manj blizu, tudi premislimo ali si jih prilagodimo.

7 načinov, kako se zabavati sami s seboj

Če se naučite biti sam svoj najboljši prijatelj, imate prijatelja za celo življenje.

3 vaje, ki bi jih morali izvajati vsak dan

Vredno se je potruditi, saj se boste tako ognili nadležnim bolečinam v vratu, ramenih in hrbtenici. Še posebej vsi tisti, ki veliko časa presedite pred računalnikom ali v avtu.

5 odličnih idej za zajtrke, ki vas bodo napolnili z energijo do kosila

Začnite dan z enim od teh zajtrkov, ki bodo poskrbeli, da boste polni energije do kosila.

8 znakov, da vam primanjkuje kalija

Čeprav telesu vsak dan zagotovite priporočeno količino kalija, vam ga lahko primanjkuje. Zakaj?

9 načinov, kako se hitro znebiti odvečnih maščob in se spraviti v formo

Zagotovo niste na tekaško stezo ali v fitnes studio zavili zato, da bi se tam dolgočasili, kajne? Ampak se želite čim prej spraviti v formo. Naj vam pri tem še mi malo pomagamo.

Fizična aktivnost sprošča hormone sreče

Vsi vemo, da nam že malo gibanja lahko izboljša počutje in olajša strese. Kakšni so še ostali naravni antidepresivi, ki nam pomagajo, da se očistimo posledic stresa? 

VIDEO: Sočni skutini srčki z borovnicami brez peke

Priprava teh okusnih srčkov vas bo povsem navdušila. Vas zanima zakaj? Zato, ker bolj preprosta skorajda ne more biti. Sladica ne vsebuje jajc in tudi peči vam je ni treba, poleg tega pa lahko z njo na sladek način presenetite svoje najdražje.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.