Tibetanske vaje: 5 obredov pomlajevanja

Čeprav sistem izgleda preprosto, je njegovo delovanje kompleksno in njegovi učinki intenzivni.

15 minut hitre hoje za več energije

Če se težko uprete sladkim pregreham in še težje spravite v fitnes, kjer se morate za vsako naslednjo napravo prerivati med prepotenimi telesi, predlagamo odličen kardio trening na prostem - hitra hoja.

3 znaki, da ste neverjetna oseba

Čas je, da se zavemo svoje vrednosti. 

3 preproste modrosti, ki nas jih učijo drevesa

Ko boste naslednjič pohajkovali po gozdu ali parku, poglejte mogočna drevesa in se vprašajte, kaj vas lahko naučijo?

Tako bi morali prilagoditi trening glede na telesni tip

Spadate med ljudi, ki si lahko privoščijo skoraj karkoli in ostanejo vitki? Ali mogoče med tiste, ki samo pomislijo na ocvrto hrano in že pridobijo dodaten kilogram? Preverite, kateri tip ste in katera vadba bo za vas najbolj učinkovita.

Skrivnost lepo oblikovane zadnjice

Si to, kar ješ. Pravilo velja upoštevati tudi pri oblikovanju popolne zadnjice, o kateri ste vedno sanjali. Pri tem si prava prehrana in vadba delita prvo mesto, saj sta za dosego cilja enako pomembni. Preberite nekaj nasvetov za čvrsto zadnjico in se otresite ene od skrbi za popolno poletje.

Ali vsak dan pojeste 9 banan?

Če jih, potem pokrijete dnevno potrebo po magneziju. Če pa ne pojeste 9 banan, morate za ustrezno oskrbo z magnezijem dodatno poskrbeti.

10 stvari, pri katerih ne uporabljate kokosovega olja, pa bi ga morali

Lena Dunham je odlično povedala: "Kokosovo olje ima vse in zna vse. Je James Franco med olji." Zdaj vam bomo na hitro našteli, kaj vse zmore kokosovo olje.

10 skrivnosti preventive pred tekaškimi poškodbami

Tekači o poškodbah ponavadi razmišljajo, ko so že poškodovani. No, mi vas poskušamo prepričati, da na poškodbe pomislite, še preden se pojavijo. Tu je nekaj odličnih preventivnih nasvetov.

VIDEO: Žrebičkov file z brusnicami

Ljubitelje kompleksnejše kulinarike bo zagotovo prepričal preplet žlahtnih okusov mesa in brusnic.

Kemične in sintetične snovi v vložkih in tamponih so za žensko zelo nevarne

Izogibajte se rabi intimnih dezodorantov, odišavljenega toaletnega papirja, alkoholnih robčkov in odišavljenih higienskih vložkov narejenih iz umetnih materialov. Zakaj?  Preberite si spodaj.

3 vaje za trebušne mišice

Vključite naslednje vaje. Naredite tri serije po deset do petnajst ponovitev za vsako vajo. Če to vse dopolnite z aerobno vadbo in malo popazite na prehrano, bo uspeh veliko hitrejši.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.