Ena stvar, ki je pri hujšanju pomembnejša od gibanja

Morda se sliši noro, a če želite izgubiti odvečne kilograme, trener slavnih Harley Pasternak pravi, da je telovadba zadnja stvar, o kateri morate skrbeti.

Kaj je značilno za ljudi, ki znajo poslušati sebe?

Preverite, ali ste avtentični: znate prisluhniti sebi in svojim željam? 

Ideja za izlet: Sprehod po mestecu Grožnjan

Pred dobrimi 50 leti je bil Grožnjan popolnoma opustelo mesto. Zdaj je istrsko mestece pomembno umetniško središče, ki živi zelo intenzivno, predvsem v poletnih mesecih.

10 majhnih stvari, ki jih ženske obožujejo

Velika presenečenja in darila so pri večini žensk dobrodošla, saj si vsak kdaj pa kdaj želi, da ga razvajajo. Koliko vam je zares mar zanjo, pa dokazujejo majhne pozornosti, ki jih ženske obožujejo. Dejanja zares govorijo glasneje kot besede.

6 poletnih zapovedi

Odločite se, da si boste postali straš­no všeč in da boste izkoristili prav vsak poletni dan. In določite si nekaj stvari, ki se jih boste držali. Izbrskali smo 6 zapovedi, ki vas bodo mimogrede polepšale, osrečile in seveda naredile bolj vitalne.

5 top poletnih kosil

V vročih poletnih dneh si privoščite kosilo v prijetni senci, pripravite pa ... jedi malo drugače. Vendar lahke in seveda nadvse slastne. Ste pripravljeni poskusiti nekaj novega?

3 največji miti o motivaciji in kako jih preseči!

Ljudje imamo globok vpogled v naše vedenje, a zato še nismo nezmotljivi pri ocenjevanju naših dejanj. Med tistimi, ki se motijo, so tudi motivacijski govorci in avtorji motivacijskih knjig.

Živa Falkner: "Rada sem najboljša"

V njeni družbi so me zasrbeli prsti, želela sem poprijeti za žogice in lopar in jutro v pisarni zamenjati za igro pod soncem na igrišču med belimi črtami. Živa Falkner to obvlada. Komaj 14-letna teniška igralka teniškega kluba Krka Otočec je talent s karakterjem in bo z malo sreče, veliko dela in vztrajnosti zagotovo pisala športno prihodnost.

Postani #vztrajam abasador!

Deli svojo zgodbo in postani navdih!
aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.