Živjo!

Sreda je dan za? Za najbolj vzdržljive novice tedna! Danes smo pripravili same odlične vsebine in veseli smo, da jih delimo s tabo.

Nikar ne spreglej novih top5 #vztrajam objav, niso vse le športno obarvane. Ja, tudi zunaj športnih udejstvovanj se mora vztrajati. O čem govorimo? Poglej si novico, pa izveš.

Nikar ne spreglej dveh izredno zanimivih intervjujev s prelepima in vzdržljivima Lili Žagar in našo #vztrajam ambasadorko Marušo Mišmaš. Preberi pa si še članek o izredno talentirani Živi.

Sedaj pa brž objavljat svoje #vztrajam trenutke na Instagram, Facebook in Twitter. Označi jih z oznako #vztrajam. Nagrade že čakajo in že čez le nekaj dni bomo skupaj izbirali prve top5 objave meseca, ki prejmejo top nagrade.

Želimo ti čudovit teden!

#vztrajam top5 objave tedna: teden 3

Za nami je že tretji teden vseslovenske akcije #vztrajam, v kateri smo spet dobili top5 objav! Tokrat smo poleg športnega vztrajanja videli še drugačno vztrajanje. Vztrajanje, ki te dni poteka v marsikateri hiši po Sloveniji. Da, govorimo o beljenju. Ni kaj, vztrajnost se res splača!

Maruša Mišmaš: Stopaj vsak korak posebej

Maruša Mišmaš je slovenska rekorderka v teku na 2000 in 3000 metrov z zaprekami. Leta 2014 je prejela nagrado za najbolj obetavno mlado športno osebnost. Čeprav je stara komaj 22 let, se je tekom svoje atletske poti naučila že marsičesa o vztrajanju, poškodbah in premagovanju ovir - tako atletskih, kot tistih v glavi. 

Lili Žagar: "To sem dosegla sama! In to je moja največja zmaga!"

Po tem, ko je Lili Žagar na družbenem omrežju objavila iskren zapis o tem, kako se v svoji koži ne počuti več dobro, in se odločila za korenito spremembo, nas je zanimalo, kako ji uspeva. Poglejte, kaj nam je zaupala – upamo, da bo navdih tudi vam!

Živa Falkner: "Rada sem najboljša"

V njeni družbi so me zasrbeli prsti, želela sem poprijeti za žogice in lopar in jutro v pisarni zamenjati za igro pod soncem na igrišču med belimi črtami. Živa Falkner to obvlada. Komaj 14-letna teniška igralka teniškega kluba Krka Otočec je talent s karakterjem in bo z malo sreče, veliko dela in vztrajnosti zagotovo pisala športno prihodnost.

Vztrajamo skupaj!