Zakaj bi morali (končno) preizkusiti kolesarjenje? (in kaj drugi vidijo na tem)

Ker je dobro za telo in dušo. In ker so razgledi lepši, kot če se na pot odpravite z avtom. Poskrbite tudi za zdravje in se razmigate. V nadaljevanju dodajamo še 14 razlogov, ki vas bodo zagotovo prepričali, da sedete na kolo. 

Gremo v hribe: Ideje za prijetne izlete z otroki

Gore so čudovito nasprotje poletnega življenja ob morju. Mir, tišina, hlad, aktivno življenje in prijazni pohodniki. Včasih si je res tako fino oprtati nahrbtnik, obuti pohodniške čevlje in jo mahniti na vrh kakšnega vršaca.

4 načini, kako ostati pozitivni v družbi negativnih ljudi

So osebe, poleg katerih je težko obdržati mirno kri in optimističen pogled na svet ... Pa vseeno lahko. 

7 pogostih napak pri poletni vadbi

Ob visokih poletnih temperaturah smo še bolj izpostavljeni nekaterim zdravstvenim tveganjem, na katera morajo športniki sicer paziti skozi vse leto. Preden dokončno treninge prestavite v naravo, preverite, na katere napake morate biti pozorni.

4 preprosti koraki za povečanje motivacije

Občutek vam je zagotovo znan … Ko vam ’vse pade’ in se sprašujete, zakaj bi sploh še nadaljevali in se še trudili. V takšnih trenutkih se spomnite teh preprostih napotkov, ki vam bodo ponovno vlili motivacijo za nadaljnje preizkušnje.

Sijajne nasitne solate

Solat se nikoli ne naveličamo. Kaj pa vi? Tokrat so tu štiri odlične.

Živa Falkner: "Rada sem najboljša"

V njeni družbi so me zasrbeli prsti, želela sem poprijeti za žogice in lopar in jutro v pisarni zamenjati za igro pod soncem na igrišču med belimi črtami. Živa Falkner to obvlada. Komaj 14-letna teniška igralka teniškega kluba Krka Otočec je talent s karakterjem in bo z malo sreče, veliko dela in vztrajnosti zagotovo pisala športno prihodnost.

Strokovnjakinja za jogo obraza in nutricionistka Savina Atai: Vztrajam ne glede na vse

Savina Atai je v svojih najstniških letih pretrpela marsikaj in ta boleča izkušnja jo je za vedno zaznamovala. O svojih temačnih časih in še bolj destruktivnih mislih je prvič javno spregovorila, ekskluzivno za našo revijo.

Postani #vztrajam abasador!

Deli svojo zgodbo in postani navdih!
aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.