Živjo!

Mi smo veseli, kaj pa ti? Spet smo skupaj, spet smo ti v branje pripravili zanimive vsebine in spet predstavljamo nove top5 #vztrajam objave. In še bonus: imamo prvih pet dobitnikov paketa nagrad! Pa če ni to razlog za veselje?!

Med vsemi tedenskimi top5 objavami meseca junija ste izglasovali top5 objave junija. Nam so res všeč! In nič ne lenarimo, izbrali smo že prvih top5 #vztrajam objav julija. Bodo med njimi tudi tvoje #vztrajam objave? Pa ne se preveč sekirat, če ne bodo. Med VSEMI objavami bomo septembra izžrebali eno #vztrajam objavo, avtor/ica pa bo prejela top nagrado: potovanje za dve osebi v Grčijo. Wow, res top nagrada!

Kaj lahko še vidiš v današnjih top novicah? Preberi dve luštni zgodbici: zgodbo urednice revije Liza in zgodbo ustanoviteljice zasebnega vrtca Dobra teta. Obe ti bosta dali misliti! In nikar ne spreglej članka o selektivni motivaciji. Nujno ga moraš prebrat, da boš lahko naslednjič, ko ti kdo reče, da si len/a, dobro razložila, da imaš le selektivno motivacijo. Pa še res bo!

Uživaj poletje, maži se s sončno kremo (če že moraš ven na sonce) in pij dovolj vode. Se beremo spet naslednjo sredo!

#vztrajam top5 objave junija

Top5 #vztrajam objave junija so objavili @mojchka, @aleshostnik, @anja.bostjan, Davorin Živkovič Kinča in @kokaljbarbara. Čestitamo! 

#vztrajam top5 objave tedna: teden 5

Nov mesec zbiranja top5 #vztrajam objav je tu! Tudi tokrat so nadvse raznolike in zanimive. Kar pridno nadaljujte z objavljanjem svojih #vztrajam trenutkov, se splača!

Jana Fleišer, ustanoviteljica zasebnega vrtca Dobra teta: Otroci pokažejo stisko staršev

Jana Fleišer nam je velikodušno odprla vrata v zasebni vrtec Dobra teta, kjer z materinskim čutom in posluhom za otroke ustvarja nežno in zaupno okolje.

5 znakov, da niste leni – imate le selektivno motivacijo

Se tvoje ideje, da bi bil bolj fit, bolj bogat in bolj delaven pogosto razblinijo še preden postanejo realnost? Obstaja velika verjetnost, da nisi len – le tvoja motivacija je bolj selektivne narave. Spoznaj ključne znake.

Pol leta je mimo in jaz vztrajam!

No, malo sicer prehitevam dogodke, a vseeno – konec junija bo 181. dan tega leta in za mano bo 180 aktivnih dni. Skratka, sem na pol poti do izpolnitve svoje novoletne zaobljube, da bom v letu 2017 imela 365 aktivnih dni, ki jih lahko prekinem samo, če me ujame bolezen.

Vztrajamo skupaj!