Živjo!

Tudi to sredo ti v branje nudimo veliko zanimivega. Najprej si poglej najboljših pet objav preteklega tedna, nato pa si utrgaj čas in preberi intervjuja z dvema vztrajnima in pogumnima ženskama. Za konec pa si preberi še intervju z biatloncem Klemnom Bauerjem.

Nikar pa ne pozabi objavljati svojih #vztrajam trenutkov! Označi jih s hashtagom #vztrajam in objavi na Instagramu, Facebooku in Twitterju.

Med vsemi objavami bomo septembra izžrebali eno, ki bo prejela glavno nagrado - potovanje v Grčijo za dve osebi.

Uživaj v poletju in se beremo spet naslednjo sredo!

#vztrajam top5 objave tedna: teden 6

Imamo pet novih #vztrajam objav! Vse so čudovite, zanimive in unikatne. Hvala, da z nami deliš svoje življenje in s tem pomagaš drugim.

Sabina Remar: “Če na pol poti odnehaš, boš večno poraženec”

Ni jih bilo malo, ki so mislili, da bo naša uspešna misica in manekenka Sabina Remar še ena v poplavi lepotic, ki se dobro znajdejo samo na modni pisti.

Sanja Grohar: "Nisem bila pripravljena na otroka!"

Manekenka in blogerka Sanja Grohar, ki že tri leta in pol živi v Londonu, je srečna, da je na Otoku našla svoj drugi dom. Medtem ko nam pove, da je bila v Sloveniji deležna tudi kritik, ko se je lotila novega posla (bodisi petja, vodenja, svoje znamke džinsa), je v britanski prestolnici popolnoma običajno dekle. A bili so tudi težki trenutki, med njimi tudi napad tesnobe. Zaupala nam je, zakaj jo je začelo dušiti oziroma kaj je bilo krivo za to.

Klemen Bauer: "Visokih ciljev se ne doseže po lahki poti."

Slovenski biatlonec Klemen Bauer rad sprejema izzive, zato vztraja tako v vrhunskem športu kot vsakdanjem življenju.

Vztrajamo skupaj!