10 dobrih razlogov, zakaj hoditi v hribe

Če še niste odkrili lepot pohodništva in preživljanja časa v naravi, potem si preberite naše razloge, zakaj jo je pametno mahniti malo naokoli.

Ideja za izlet: Gremo na Porezen

Porezen je najvišji in z vseh strani opazen vrh Cerkljanskega hribovja.

Tek in hujšanje: 8 zlatih pravil za tekače začetnike

Če ste začeli teči, da bi izboljšali formo in se morda znebili kakšnega kilograma, berite naprej ...

6 znakov, ki kažejo, da trpite za posledicami stresa, a tega ne veste

Čeprav je stres lahko vzrok mnogih bolezni in resnih zdravstvenih stanj, njegovih simptomov včasih ne razpoznamo. Preverite, ali  kažete znake izgorelosti zaradi stresa, pa se tega ne zavedate.

Včasih se je borila s hujšanjem, danes je model - poglejte, kako ji je uspelo!

Mathilde Broberg so pri 16-ih dobesedno skoraj "vrgli" z vrtiljaka, ker je bila predebela (tehtala je 126kg!). Po tem dogodku se je vse spremenilo… 

5 znakov, da niste leni – imate le selektivno motivacijo

Se tvoje ideje, da bi bil bolj fit, bolj bogat in bolj delaven pogosto razblinijo še preden postanejo realnost? Obstaja velika verjetnost, da nisi len – le tvoja motivacija je bolj selektivne narave. Spoznaj ključne znake.

Postani #vztrajam abasador!

Deli svojo zgodbo in postani navdih!

4 spremembe, ki se zgodijo, če se odpoveste kavi za en teden

Skodelica kave zjutraj in ena popoldne, pa še tista s prijatelji … In hitro se nabere velika količina kofeina, ter sladkorja, ki naredita več škode kot koristi. Kaj se zgodi, če se kavi odpoveste za en teden?

Tako slabo hitre diete vplivajo na izgubo kilogramov!

Hitra rešitev je enako dobra rešitev? V zelo redkih primerih, med katere pa zagotovo ne spadajo hitre diete, ki lahko naredijo telesu in zdravju več škode kot koristi. Poglejte, kako slabo lahko vplivajo!

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.