Živjo!

Kako si? Uživaš poletje? Si že naredil/a vse, kar si si zadal/a to poletje? Če ne, je še čas. Še ves poletni mesec avgust je pred nami.

Pa poglejmo; tudi tokrat - upamo - ne bomo razočarali. Najprej ti, tako kot vedno, predstavljamo top5 #vztrajam objave prejšnjega tedna. Potem si oglej neverjetno zgodbo dekleta, ki je izgubilo 60 kilogramov. Nato preberi intervju z neverjetnim Darkom Đuričem, ki živi in diha vztrajnost. Jap, vsi bi morali imeti tako voljo v življenju!

Zadnji članek pa predstavlja naše in vaše nagrade. Ker ponavljanja o top nagradi, ki čaka enega izmed naših #vztrajam delilcev ni nikoli dovolj. Zato ponavljamo: enkrat tedensko mi izberemo top5 objav tedna, enkrat mesečno tudi ti izbereš top5 objave meseca, septembra pa bomo med vsemi (nagrajenimi ali ne) #vztrajam objavami izžrebali eno, ki dobi top nagrado - potovanje v Grčijo za dve osebi.

Uživaj v poletju in se beremo spet naslednjo sredo.

#vztrajam top5 objave tedna: teden 7

Poletje je pravi čas za vztrajanje! Vsaj tako je soditi po vseh  #vztrajam objavah. Tudi tokrat je vseh top5 objav prejšnjega tedna prav luštnih! Poglej si jih. 

Včasih se je borila s hujšanjem, danes je model - poglejte, kako ji je uspelo!

Mathilde Broberg so pri 16-ih dobesedno skoraj "vrgli" z vrtiljaka, ker je bila predebela (tehtala je 126kg!). Po tem dogodku se je vse spremenilo… 

Darko Đurić: Ljudje smo rojeni borci!

Slovenski plavalec Darko Đurić je vir neusahljivega navdiha. Z jekleno voljo in vztrajnostjo mu je namreč kljub nekaterim oviram uspelo ustvariti uspešno športno pot, s katero navdušuje širšo slovensko in svetovno javnost. Fant je že vse od malih nog prepričan, da lahko doseže vse, zato boste v njegovem slovarju zaman iskali besedno zvezo 'ne morem'.

Vztrajnost je vedno nagrajena!

V gibanju #vztrajam združujemo trenutke, ko premagaš samega sebe, ko s pogumom in vztrajnostjo zbereš moč in se boriš naprej. Ne iščemo pa le trenutkov zmag. Z objavami trenutkov, ko zmanjka energije, pokažemo resnično življenjsko borbo. Z vzponi in padci.

Vztrajamo skupaj!