'Nenavadni' sladoledi za vroče dni

Tokrat bomo pripravljali sladolede, ki jih lahko pojemo brez slabe vesti, saj v njih ni nikakršnega sladkorja, umetnih snovi ... Smo jim pa dodali piko na i, ki bo presenečenje za vse sladokusce.

5 dejstev o sredstvih za zaščito pred soncem, ki jih morate vedeti

Potrošniške organizacije ob vsakem testu sredstev za zaščito pred soncem ugotavljajo, da proizvajalci navajajo trditve, ki v praksi ne držijo.

7 opozorilnih znakov, da ne poslušate svojega srca

Preverite, ali ste zares sposobni poslušati sebe?

Izogibajte se najslabšemu sladkorju, ki hrani rakave celice

Ne samo, da je sladkor primarni izvor viška kalorij, nove raziskave so pokazale, da rakave celice absorbirajo visoko fruktozni koruzni sirup, kar je še en dodaten razloga, da se ga izogibamo. 

5 dobrih razlogov, zakaj izbrati hojo

Kako človeka, ki se mu vsakršen koncept rekreacije upira, prepričati, da naredi nekaj dobrega zase? Da postane vsaj malo aktiven.

Skrivnost do srečnega razmerja je preprostejša, kot si mislite

Poznate pravo skrivnost do srečnega razmerja? Naj vam namignemo: je veliko preprostejša, kot ste si morda mislili.

Darko Đurić: Ljudje smo rojeni borci!

Slovenski plavalec Darko Đurić je vir neusahljivega navdiha. Z jekleno voljo in vztrajnostjo mu je namreč kljub nekaterim oviram uspelo ustvariti uspešno športno pot, s katero navdušuje širšo slovensko in svetovno javnost. Fant je že vse od malih nog prepričan, da lahko doseže vse, zato boste v njegovem slovarju zaman iskali besedno zvezo 'ne morem'.

Včasih se je borila s hujšanjem, danes je model - poglejte, kako ji je uspelo!

Mathilde Broberg so pri 16-ih dobesedno skoraj "vrgli" z vrtiljaka, ker je bila predebela (tehtala je 126kg!). Po tem dogodku se je vse spremenilo… 

Postani #vztrajam abasador!

Deli svojo zgodbo in postani navdih!
aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.