Živjo!

Pa ne, da je danes že sreda? Ja! Še maaalo, pa bo tu spet vikend. Tak ta prav, poletni vikend. Odlično! Do takrat pa še malo stisnimo zobe in vztrajajmo. Kaj pa nam drugega preostane?!

V tokratnih novicah ne spreglej top5 objav prejšnjega tedna, lahko pa že glasuješ tudi za top5 objav julija. Pet objav z največ glasovi prejme lušten paket izdelkov. A brez skrbi, če tvoja ne bo med izbranimi tedenskimi ali mesečnimi. Med vsemi #vztrajam objavami bomo septembra izžrebali eno, ki prejme top nagrado - potovanje za dve osebi v Grčijo. Noro fino, kajne?

Potem pa si v današnjih novicah preberi še članek, v katerem smo zate izbrali 9 filmov, ki so polni motivacijskih misli in so odlični predlogi za naslednji filmski večer.

Uživaj v avgustovskih vročih dneh - pazi nase in pij dovolj vode - ter vztrajaj. Pa se beremo spet v sredo!

#vztrajam top5 objave tedna: teden 8

Ni težko vztrajati, ko je vse v redu, ko gre vse kot po maslu. Pravi izziv je vztrajati, ko gre kaj narobe. Ko si na tleh. Zmagovalec je tisti, ki vztraja tudi takrat, ko ne more več. In to s svojimi #vztrajam objavami dokazuješ tudi ti!

9 top filmov, ki te bodo motivirali

Vsak med nami ima svoj način motivacije. Nekateri poslušajo glasbo, ki jim da dodatno vzpodbudo, drugi preberejo dobro knjigo, tretji se zgledujejo po prijatelju ... Lahko bi rekli, da je načinov res veliko, vse pa je odvisno od osebnih preferenc.

Glasuj za #vztrajam top5 objave meseca: julij

Julijske top20 #vztrajam objave so tu! Do nedelje nam z glasovanjem - izberi najljubšo objavo in klikni na gumb GLASUJ - pomagaj izbrati top5 #vztrajam objave meseca julija. Top5 avtorjev dobi paket odličnih in koristnih izdelkov!

Vztrajnost se vedno obrestuje

Vztrajnost se obrastuje na vseh področjih, tudi pri varčevanju. Že otroke učimo, da več žepnine kot bodo prihranili ta mesec, več si bodo lahko privoščili v prihodnjem. Zato vztrajajmo in varčujmo skupaj. 

Vztrajamo skupaj!