Kaj naredi življenje lepše in kaj nas v resnici osreči? Lekcije iz najdaljše raziskave o sreči (VIDEO)

Kaj nas ohranja zdrave in srečne, ko gremo skozi življenje? Bogastvo? Kariera? Je to družina? Veliko prijateljev? Preverite lekcije iz najdaljše raziskave o sreči. Odgovor vas morda preseneti.

Ideja za izlet: Prerojeni Šibenik

Če vas pot zanese v Dalmacijo, obiščite čudoviti Šibenik, mesto trdnjav, ki doživlja svojo drugo pomlad.

5 položajev joge, ki bi morali postati rutina vsakega tekača

Za vse zavzete tekače je priporočljivo, da v svojo vadbo dodajo jogo. Z nekaj položaji boste izboljšali gibljivost in pridobili nadzor nad dihanjem ter s tem zmanjšali tveganje za poškodbe. Vse to se bo poznalo pri vašem športnem nastopu.

Nasveti za sončne dni in uporabo sredstev za zaščito pred soncem

Najboljša zaščita je še vedno, da se izogibamo neposrednim sončnim žarkom. Tu pa je še nekaj dobrih nasvetov, ki jih velja upoštevati.

Je bolje jesti pred ali po vadbi?

Ne glede na to, koliko ur tedensko posvetite vadbi in kakšen je vaš cilj, morate poskrbeti, da bo imela vaša ’mašina’ na voljo najboljše gorivo. Kaj jesti? To verjetno ne bo delalo preglavic. Kaj pa, kdaj jesti – pred ali po jutranji vadbi?

6 znakov, da imate osebnost, ki jo drugi skrivaj občudujejo

Ste kdaj opazili, da se ljudje ob vas vedejo drugače kot običajno? Morda razlog ne tiči v tem, da jim niste všeč, ampak ravno nasprotno.

Sanja Grohar: "Nisem bila pripravljena na otroka!"

Manekenka in blogerka Sanja Grohar, ki že tri leta in pol živi v Londonu, je srečna, da je na Otoku našla svoj drugi dom. Medtem ko nam pove, da je bila v Sloveniji deležna tudi kritik, ko se je lotila novega posla (bodisi petja, vodenja, svoje znamke džinsa), je v britanski prestolnici popolnoma običajno dekle. A bili so tudi težki trenutki, med njimi tudi napad tesnobe. Zaupala nam je, zakaj jo je začelo dušiti oziroma kaj je bilo krivo za to.

Vztrajnost se vedno obrestuje

Vztrajnost se obrastuje na vseh področjih, tudi pri varčevanju. Že otroke učimo, da več žepnine kot bodo prihranili ta mesec, več si bodo lahko privoščili v prihodnjem. Zato vztrajajmo in varčujmo skupaj. 

Postani #vztrajam abasador!

Deli svojo zgodbo in postani navdih!

Kotički v Posočju: slap Virje

Čudovit slap, pod katerim se lahko okopate v smaragdno zelenem tolmunu.

Aktivni.si od sedaj tudi na Snapchatu!

Ker z vami radi delimo vsebine tudi na družbenih omrežjih in še rajši prejemamo vaše odzive, smo ustvarili Snapchat profil!

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.