Živjo!

Pisarna, dom, kamp, apartma, plaža, parkirišče, cesta ... kje smo te ujeli? Kjerkoli že si, upamo, da uživaš v poletju in da se imaš lepo. Da se zbudiš z nasmehom, skušaš dan preživeti čim bolj koristno in da zaspiš z nasmehom. Kajti to je pravzaprav smisel življenja, kajne? Preživeti ga čim bolj lepo.

Da pa ti dan še malenkost polepšamo, ti pošiljamo en skupek zanimivih člankov in zgodb. Nikar ne spreglej najboljših #vztrajam objav prejšnjega tedna in si poglej top5 objave julija.

Preberi si navdihujočo zgodbo Ane Lukner, ustanoviteljice Anine zvezdice ter kratek intervju z zmagovalcema Štartaj Slovenija, Tino in Simonom.

Za piko na i vse zanimive vsebine, pa v branje predlagamo kratek člančič o muckah, ki so včeraj praznovale svoj svetovni dan. Preberi si, kaj nas te male nagajivke lahko naučijo o vztrajnosti in življenju na sploh.

Se beremo spet naslednjo sredo, do takrat pa: čudovito poletje želimo in uživaj!

#vztrajam top5 objave tedna: teden 9

Življenje je polno vzponov in padcev. Zato je treba vztrajati. Čisto vsak dan. Skupaj nam gre lažje. To vidimo tudi v top5 #vztrajam objavah prejšnjega tedna.

#vztrajam top5 objave julija

Top5 #vztrajam objave julija so objavili @klemenmesarec, @sara.sedej, @anja.bostjan, Ajda Horvat in @mojchka. Čestitamo!

Ana Lukner: “Če ne živiš življenja surovega, kot je, ga sploh ne živiš”

Poslovna ženska, inspiracijska predavateljica in ustanoviteljica Anine zvezdice Ana Lukner je zagotovo ženska, ki sledi svojim sanjam. Že ko je pri rosnih osemnajstih stopila na ameriško zemljo, je vedela, da bo nekoč to njena druga domovina.

Kaj nas o vztrajnosti in življenju nasploh lahko naučijo mačke?

Mačke znajo uživati življenje. Znajo si narediti sebi srečno okolje, če jim je le to dopuščeno. Kaj nas lahko potemtakem naučijo o vztrajnosti, o iskanju sreče in o življenju nasploh?

Zmagovalca Štartaj Slovenija: Delati moraš napake, saj se iz njih lahko veliko naučiš

Zmagovalca akcije Štartaj Slovenija. Podjetnika, ki sta s svojim produktom, deodorantom Nelipot navdušila.

Vztrajamo skupaj!