Porto - čudovita pokrajina, arhitektura, morje in križarjenje po reki

Porto, drugo največje mesto Portugalske, leži na severu države, ob izlivu reke Douro v Atlantski ocean. Ima nekaj mističnega, kar je težko opisati in kar se spreminja, odvisno od kraja, dela dneva in svetlobe.

3 preverjeni načini, kako postati boljši tekač

Preverite, kako lahko izboljšate svoj tek in zaključite z boljšim rezultatom ter (zelo verjetno) z manj poškodbami.

Razbijamo stereotipe: Zakaj bi se morale tudi deklice preizkusiti v nogometu

Tudi ženske imamo rade nogomet. Rade ga gledamo in spremljamo. Rade pa se tudi ukvarjamo s športom, ki morda ni tipično ženski, tudi z nogometom. Ženski nogomet smelo stopa po stopinjah moškega in postaja čedalje bolj priljubljen.

Zakaj so lepa dekleta samska?

Zagotovo ste že srečali osebo, za katero bi rekli, da ima vse: je dobra prijateljica, v službi ji gre odlično, bistro rešuje probleme in je nenazadnje čudovita. Zakaj je še samska?

Kako povsem nezavedno škodite svojemu zdravju

Ja, svojemu zdravju včasih škodimo tudi povsem nezavedno. Tu je 6 najpogostejših grehov.

FOTO: 7 vaj, s katerimi boste telo spravili v odlično formo

S temi sedmimi vajami lahko spravite telo v odlično formo. Ni vam treba porabiti več kot 10 minut na dan, ne potrebujete nobene posebne opreme ... Opremite se le z vztrajnostjo.

Kaj nas o vztrajnosti in življenju nasploh lahko naučijo mačke?

Mačke znajo uživati življenje. Znajo si narediti sebi srečno okolje, če jim je le to dopuščeno. Kaj nas lahko potemtakem naučijo o vztrajnosti, o iskanju sreče in o življenju nasploh?

Franko Bajc: Dosežki so rezultat mojega veselja

“Največja potrditev je biti nagrajen za nekaj, kar te veseli,” pripoveduje Franko Bajc. S simpatičnostjo je pustil pečat v Survivorju, nato v Mistru Slovenije, zdaj pa je prišel čas, da del tega z bobnarskimi palicami v rokah pusti še na glasbenem področju. Z žarom v očeh govori o ljubezni do bobnov in konjev ter odnosu do očeta …

Postani #vztrajam abasador!

Deli svojo zgodbo in postani navdih!
aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.