Živjo!

Sreda je tu in spet smo s tabo. Tokrat imamo ZELO pomembno novico. Novico, ki je ne smeš spregledati. Novico, ki se ti mora zasidrati v srce. Sporočamo, da imaš na voljo le še malo več kot en teden, da objaviš svoj dober ali slab #vztrajam trenutek in prideš v boben za super nagrado - potovanje za dve osebi v Grčijo. Vse #vztrajam objave - nagrajene ali ne - so v bobnu in čakajo na žrebanje, ki ga bomo opravili septembra.

Seveda pa se projekt #vztrajam ne zaključuje. Sploh ne! Šele začel se je. Za september pripravljamo nekaj zelo simpatičnega in nikar ne zamudi naslednjih e-novic, v katerih razkrijemo več!

V tokratnih novicah pa si oglej najboljše #vztrajam objave prejšnjega tedna. Preberi zgodbo Saše Lendero in članek o tem, katere so navade globoko motiviranih in vztrajnih ljudi.

Nikar ne pozabi objaviti svojih #vztrajam trenutkov, pa se beremo spet v sredo!

#vztrajam top5 objave tedna: teden 11

Spet ste se izkazali! V zadnjem tednu smo uživali v nagajivih, navdušujočih in simpatičnih objavah in ne bi mogli biti bolj navdušeni. In hvaležni. Hvala!

Saša Lendero: Vztrajnost se je izplačala

Saša Lendero se že nekaj časa spogleduje s tujino, saj s partnerjem Mihom Hercogom ustvarjata največje uspešnice za pevce čez severno mejo. Tokrat pa nam je zaupala zabavno zgodbo, kako so začeli sodelovati čez južno mejo, s hrvaško skupino Barabe, s katerimi je posnela pesem Mišolovka, ki je na Hrvaškem že mega hit.

7 navad globoko motiviranih in vztrajnih ljudi

Nadarjenost, intelektualna bistrost in dobra izobrazba ne pomenijo veliko, če osebi manjka motivacije, vztrajnosti in odločenosti pri doseganju življenjskih ciljev.

Edvarda Kadiča je vztrajnost pripeljala k delu, ki ga rad opravlja

Avtor knjig, prevajalec, kolumnist, bloger, filozof, podjetnik, predavatelj, mentor in svetovalec. In nadvse vztrajen moški.

Vztrajamo skupaj!