02-a_k8g8911

Za izvajanje številnih vaj sploh ne potrebujemo fitnes centra ali telovadnice. Nekatere pripomočke z lahkoto vključimo v naš vsakdan, vzamemo jih v službo, na pot, dopust, ... Z nekaterimi lahko vadimo celo med tem, ko delamo, beremo, pišemo ... Najdete jih v prodajalnah INTERSPORT ali kar takoj na www.intersport.si.

  • ENERGETICS FUNCTIONAL TRAINER

Trakovi, imenovani Functional Trainer, so enostaven a izjemno učinkovit pripomoček za najrazličnejše vaje, ki jih izvajamo z lastno težo. Te trakove je možno namestiti na vrata, na drevesno vejo, na teraso ali na vrt in izvajati vaje za gibljivost in moč.

69,99 €

  • ENERGETICS FINGER BALL

Majhna žogica, ki je na voljo v treh barvah, je zagotovo eden izmed najbolj priljubljenih prenosljivih fitnes pripomočkov. Je tako majhna, da jo lahko vzamemo kamorkoli in kadarkoli. Je odlična za krepitev mišic spodnjega dela rok, prstov in dlani. Na voljo je v različnih trdotah.

4,99 €

  • ENERGETICS FITNESS BAND

Gumijasti trakovi so odličen pripomoček za izvajanje vaj, s katerimi krepimo mišice rok, nog, trebuha in hrbta. Poleg tega s temi trakovi lahko izvajamo različne raztezne vaje za gibljivost. Trakovi so izdelani iz trpežnega elastičnega lateksa in so na voljo v različnih dolžinah. Izdelek je prikazan na sliki zgoraj.

1200 mm 8,99 €

1750 mm - 9,99 €

2500 mm - 13,99 €

  • ENERGETICS GYMNASTICS BALL

Gimnastična žoga je odličen pripomoček za pravilno držo telesa. Uporabljati jo je mogoče doma ali pa kar v pisarni. Na tej žogi namreč lahko sedite za pisalno mizo in med delom krepite mišice ter skrbite za pravilno telesno držo. Na voljo je v različnih barvah in v dveh velikostih.

55-65 cm - 15,99 €

75-85 cm - 18,99 €

* Cene predstavljenih izdelkov so redne cene in se lahko spremenijo v času akcij.

Sorodni članki

Pilates za odlično jedro

Pilates je celovita telesna vadba. Je temelj dobre telesne pripravljenosti, gibljivosti in dobrega počutja.

Pripomočki za popestritev vadbe

Pozabite na velike in male žoge za vadbo, tudi uteži, elastični trakovi in kolebnice vas bodo dolgočasili, ko boste enkrat spoznali ponudbo najrazličnejših pripomočkov za vadbo.
None

Trening z žogo - za povečanje mišične moči

Žoga je odličen vadbeni pripomoček - ne zavzame veliko prostora, vadba pa poskrbi za povečanje mišične moči, za izboljšanje ravnotežja, koordinacije in telesne drže.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri