spinning-trening

Različni načini vadbe na telo učinkujejo na povsem različne načine. Tudi različni športi imajo na mišice drugačen vpliv. Zato je pomembno, da raziščemo, kako različne vadbe učinkujejo na naše telo in izberemo tisto kombinacijo, ki nam bo všeč, hkrati pa nam bo dala želene rezultate.

Funkcionalna vadba

Na treningih visoko intenzivne funkcionalne vadbe so združene vaje za moč, fleksibilnost, motoriko, aerobno moč in vzdržljivost.

Celotna ura je kombinacija aerobnega kot anaerobnega treninga, kar omogoča intenzivno porabo kalorij še nekaj ur po treningu ter intenzivno pridobivanje mišične mase oz. preoblikovanje telesne postave.

Vadba se izvaja z lastno telesno težo oz. z prostimi utežmi in je razdeljena na sklope mišičnih skupin: hrbet in biceps, prsi in triceps, noge in ramena.

Spinning

Spinning® je najstarejši 'indoor cycling' program, ki je prisoten na tržišču več kot 20 let. V sklopu 5 različnih tipov treninga glede na intenzivnost je velik poudarek na aerobni vadbi za izboljšanje srčno žilne kapacitete, izgorevanje maščob, splošni vzdržljivosti in tehnikam pedaliranja.

Spinning® je primeren za vsakogar, saj je intenzivnost prilagojena posamezniku in njegovim ciljem.

Pilates

Pilates je celostna telesna vadba, ki cilja na težje dostopne, manjše in šibkejše mišice. Vadba tako pripomore k pravilni in zdravi telesni drži in bolj pudarjenemu samozavedanju, izboljša kardiovaskularno zdravje, telesno pripravljenost in tudi koordinacijo.

Trening vključuje vaje za moč, raztezanje in dihanje. Vadba je primerna tudi za rehabilitacijo po poškodbah.

Želite spoznati in osebno preveriti zgoraj opisane vadbe?

Udeležite se Beach Body Marathona, ki bo potekal 12. 3. 2016 v fitnes centru FIT CITY, Tržaška 132, Ljubljana.

Čaka vas 3 urni trening za maksimalno preoblikovanje telesa, porabo maščob in odlično telesno vzdržljivost.

Več o maratonu: www.v-team.si

Beach Body Marathon

1 kalorija (cal) = 4,1868 džula (J)*
* Džul ali joule je enota za delo in energijo v mednarodnem sistemu enot SI, zanjo se uporablja oznaka J.

Sorodni članki

Zabavne skupinske vadbe

Ura vadbe v slovenskih studiih stane od 7 do 10 evrov, seveda je veliko bolj ugodno kupiti mesečno ali večmesečno vstopnico.
None

Kaj je spinning

Spinning® je kardiovaskulrani trening, ki imitira kolesarjenje. Vodi ga profesionalno usposobljeni inštruktor, ki udeležence spodbuja s svojim znanjem in z glasbo. Vedno nasmejan…

TRX VIP trening – najboljši osebni trening za vsakogar!

Kombinacija teka in TRX vadbe - formula za najboljše rezultate. Trening vpliva na mišično vzdržljivost, zmanjšanje količine maščob, zvišanje funkcionalnih sposobnosti, mišični tonus…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri