Gremo smučat! Promocijsko sporočilo

58 nagrad za Elanovo kolekcijo smuči 2018/19

21. 1. 2019
Deli
58 nagrad za Elanovo kolekcijo smuči 2018/19 (foto: Klemen Razinger)
Klemen Razinger

Elanova smučarska kolekcija 2018/19 predstavlja usmeritev blagovne znamke v izboljšanje uporabnikove smučarske izkušnje z uravnoteženo ponudbo nove tehnologije in s prečiščenim obstoječim izborom.

Nova smučka Element s tehnologijo Groove utrjuje samozavest smučarjev med najpomembnejšo fazo njihovega napredovanja v športu, medtem ko nova izdaja Black Edition krepi Elanovo ponudbo najbolj prodajanih smuči za tiste, ki se želijo povzpeti na naslednji nivo.

»Nič v naši liniji ni izključujoče, pretirano, precenjeno ali nedostopno. Vse, kar vlagamo v razvoj, je naložba v končne uporabnike in njihovo smučarsko izkušnjo,« pravi vodja produktnega vodenja pri Elanu Melanja Šober.

Dokaz, da so znova pripravili odlično kolekcijo smuči, so številne nagrade, ki so jih te osvojile na mednarodnih testih.

Poleg zmage za freeride smuči Ripstick 106 na World Ski Testu je treba omeniti še kopico vrhunskih ocen smučarjev za modela SLX in Amphibio 16 na podobnih testih.

Model SLX s tehnologijo Arrow ohranja prva mesta po ocenah smučarjev po vsem smučarskem svetu, na katera je že od svojega nastanka tako rekoč aboniran. Za sezono 2018/19 so ga na prvo mesto uvrstile revije tako v Severni Ameriki kot tudi v Evropi, saj je zmagal na testu nemške smučarske zveze DSVpa tudi na testu SkiMagazina, ki ga bralci Karvinga dobro poznate, saj smo njihove teste že objavljali.

Podobno velja za model Amphibio 16, ki je serijsko nabiral pohvale. SkiMagazin ga je na testu uvrstil med odlične smuči, posebej pa so nagradili (z oznako Multitalent Tipp v kategoriji Sport Performance) njegovo vsestranskost, kar je odlika teh smuči že vse od njihovega nastanka.

Podobnih pohval in nagrad so bile deležne tudi ženske visokozmogljive smuči Insomnia in Speed Magic ter Delght Prime. Poleg tega so nagrade osvojile tudi turne smuči Ibex ter skoraj vsi modeli linije Black Edition, tako moški Amphibio kot ženske Delight in freeriderski Ripstick Black Editon.

Obiščite www.elanshop.si in preverite novo kolekcijo smuči.

Fotografije: Elan, Klemen Razinger