Bik

Dnevni horoskop

Predstavljajte si, da se vse, o čemer sanjate uresniči. Danes boste sanje na ljubezenskem področju tudi živeli. Svoj prosti čas boste posvečali prijateljem in zabavam.

 


Tedenski horoskop

18. 9. 2017 - 24. 9. 2017

 

 

V prvih dneh tedna boste vsekakor izredno dovzetni za lepe besede, laskanja in pihanje na dušo, ne pozabite pa tudi na svoje obveznosti, ki vas žal ne bodo čakale. Zasanjani in zamišljeni se boste lotili reševanja zadev na področju čustev. Pri nečem niste tako suvereni, kot ste želeli, kar vas lahko za trenutek nekoliko obremeni.


O znamenju:

Bik je znan po svoji trmasti naravi in nepripravljenosti za kakršnekoli spremembe. Je izredno čuten in hrepeni po harmoniji in sreči, ki jo poskuša ustvariti v svoji okolici doma, v službi ali med prijatelji. Pri tem se čvrsto oklepa ljudi in stvari v svojem življenju. Ker ima trdne temelje, želi, da jih zgradijo tudi drugi in so jim pri tem pripravljeni pomagati. So zanesljivi, skrbni in modri.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri