Bik

Dnevni horoskop

Potujte, ne zapirajte se vase in ne iščite težav tam kjer jih ni. Pogum se obrestuje in zato lahko zadenete dve muhi na en mah. Imeli boste zadnjo besedo, kar vam bo všeč!


Tedenski horoskop

15. 4. 2019 - 21. 4. 2019

Prijatelju boste v sredini tedna povedali nekaj, kar vam že dolgo leži na srcu. Potem bo vse hitreje steklo in popravili boste lahko tudi nekaj drobnih napak, ki ste jih storili. Vaša intuicija vam govori, da še naprej poslušajte svoj notranji glas. Konec tedna bo čas, ko lahko delajte načrte, ki bodo počasi obrodili sadove in vas postavili nekoliko višje.


O znamenju:

Bik je znan po svoji trmasti naravi in nepripravljenosti za kakršnekoli spremembe. Je izredno čuten in hrepeni po harmoniji in sreči, ki jo poskuša ustvariti v svoji okolici doma, v službi ali med prijatelji. Pri tem se čvrsto oklepa ljudi in stvari v svojem življenju. Ker ima trdne temelje, želi, da jih zgradijo tudi drugi in so jim pri tem pripravljeni pomagati. So zanesljivi, skrbni in modri.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri