Bik

Dnevni horoskop

Pričakujte nadaljevanje in zagotovo srečen razplet zgodbe, ki vas je že začela obremenjevati. Tokrat ste izredno dinamični in dejavni, morda se usmerite v kakšen bolj adrenalinski šport.


Tedenski horoskop

17. 12. 2018 - 23. 12. 2018

Monotonost vas bo utrujala, želeli si boste sprememb. Druga polovica tedna vam bo dosti bolj naklonjena. Planeti vam bodo olajšali marsikatero situacijo in vas pripeljali do spoznanja, da v bistvu delate prav, le drugi tega ne znajo sprejeti. Samski boste imeli v zadnjih dneh tedna možnosti za nova poznanstva.


O znamenju:

Bik je znan po svoji trmasti naravi in nepripravljenosti za kakršnekoli spremembe. Je izredno čuten in hrepeni po harmoniji in sreči, ki jo poskuša ustvariti v svoji okolici doma, v službi ali med prijatelji. Pri tem se čvrsto oklepa ljudi in stvari v svojem življenju. Ker ima trdne temelje, želi, da jih zgradijo tudi drugi in so jim pri tem pripravljeni pomagati. So zanesljivi, skrbni in modri.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri