Bik

Dnevni horoskop

V današnjem dnevu boste bolj lenarili in se pripravljali na nadaljevanje vaših zastavljenih ciljev. Prijetno se boste počutili, saj vas bo spremljal smeh, ki bo celo nalezljiv.

 


Tedenski horoskop

20. 11. 2017 - 26. 11. 2017

 

Nikar ne posedajte križem rok, to se vam zagotovo ne poda. Vse boste še pravočasno nadoknadili, a le, če boste resnično usmerjeni v tisto, kar je najbolj pomembno. Kmalu bo marsikaj nekoliko drugače, saj vas bodo dogodki nekako zmedli in zamajali vaš optimizem, s katerim se boste želeli prebiti v ospredje zgodbe, ki se odvija.

 


O znamenju:

Bik je znan po svoji trmasti naravi in nepripravljenosti za kakršnekoli spremembe. Je izredno čuten in hrepeni po harmoniji in sreči, ki jo poskuša ustvariti v svoji okolici doma, v službi ali med prijatelji. Pri tem se čvrsto oklepa ljudi in stvari v svojem življenju. Ker ima trdne temelje, želi, da jih zgradijo tudi drugi in so jim pri tem pripravljeni pomagati. So zanesljivi, skrbni in modri.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri