Bik

Dnevni horoskop

 

Čutili boste lenobo in željo po tem, da se umaknete iz gužve. Vendar je zelo velika verjetnost, da vas bo nekaj obremenjevalo, zaradi česar bo težje pobegniti. Potrebno bo premagati trmo.

 


Tedenski horoskop

21. 5. 2018 - 27. 5. 2018

Spoprimite se vsaj z napako, ki ste jo očitno zopet ponovili. Pazite na uradne listine in na denar. Nič ne bo pojasnjeno, dokler se boste držali v ozadju, zato z resnico na dan. Srečanje z osebo iz preteklosti bo manj napeto, kot ste pričakovali. Čim prej uredite vse povezano z morebitnim pomembnim sestankom ali glede srečanja v družinskem krogu.


O znamenju:

Bik je znan po svoji trmasti naravi in nepripravljenosti za kakršnekoli spremembe. Je izredno čuten in hrepeni po harmoniji in sreči, ki jo poskuša ustvariti v svoji okolici doma, v službi ali med prijatelji. Pri tem se čvrsto oklepa ljudi in stvari v svojem življenju. Ker ima trdne temelje, želi, da jih zgradijo tudi drugi in so jim pri tem pripravljeni pomagati. So zanesljivi, skrbni in modri.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri