Bik

Dnevni horoskop

Če ne boste preostri in prehitri, bodo vaše sposobnosti izjemno cenjene. Ne dovolite, da se vaša osebna razmišljanja vpletejo v vaše zasebno življenje in vplivajo na odločitve.


Tedenski horoskop

15. 1. 2018 - 21. 1. 2018

V tem tednu boste v gužvi. Čeprav vas bo povsod dosti, vas to ne bo tako osrečevalo kot po navadi. Počutili se boste razpršene in veliko preveč na očem drugim, da bi lahko posvečeno uživali v svojih čustvih. Ne obremenjujte se z drugimi, ker tako ne boste slišali svojega srca. Veste, kaj in koga imate radi, ne glede na pričakovanja okolice, ki vam ne bodo najbolj všeč.


O znamenju:

Bik je znan po svoji trmasti naravi in nepripravljenosti za kakršnekoli spremembe. Je izredno čuten in hrepeni po harmoniji in sreči, ki jo poskuša ustvariti v svoji okolici doma, v službi ali med prijatelji. Pri tem se čvrsto oklepa ljudi in stvari v svojem življenju. Ker ima trdne temelje, želi, da jih zgradijo tudi drugi in so jim pri tem pripravljeni pomagati. So zanesljivi, skrbni in modri.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri