Dnevni horoskop

Prijatelji bodo tisti, ki vam lahko pomagajo na morebitnih razpotjih. Odločitev ali boste pomoč sprejeli ali ne, bo samo vaša. Pomembno bo, da boste pričeli uživati in se predajati čarobnosti življenja.


Tedenski horoskop

17. 9. 2018 - 23. 9. 2018

 

Nekatere zadeve vam uhajajo iz rok. Škoda bi bilo, če ne bi uresničili načrta samo zato, ker si predpise in uradne zahteve razlagate preveč po domače. Držite se torej pravil do najmanjše podrobnosti in ne prehitevajte časa zaradi nestrpnosti, ki se bo pojavljala. Na ljubezenskem področju se vam obeta konec tedna srečanje, ki ga boste sicer načrtovali, vendar boste na koncu še dodatno presenečeni.

 

 


O znamenju:

Kozorogi imajo več različnih značajskih plati in veliko različnih zanimanj. Verjamejo tako v materialno posest kot v družbeni ugled in moč, od tod pa izhaja tudi njihova ambiciozna narava, ki vedno teži k boljšemu, večjemu in vplivnejšemu. So skrivnostni in poglobljeni, toda če niso sposobni izpolniti svojih ambicij, postanejo mračni in precej zlobni.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri