Dnevni horoskop

Preveč se razlikujete od nekoga, ki si ga na vsak način želite pridobiti zase. Premislite in počakajte, da na koncu ne bi ostali razočarani. Tudi tokrat je iskrenost najbolj priporočljiva pot, počasi pripravite prave argumente.

 


Tedenski horoskop

21. 1. 2019 - 27. 1. 2019

 

Vaša neučakanost vam v naslednjih dneh ne bo v pomoč pri razrešitvi težav. Odnosi z okolico bodo odvisni od vašega razpoloženja in občasno zelo napeti. V drugi polovici tedna boste deležni več strpnosti in tudi pohvale bodo deževale. Sprostitev ob vikendu bo več kot dobrodošla.

 

 

 


O znamenju:

Kozorogi imajo več različnih značajskih plati in veliko različnih zanimanj. Verjamejo tako v materialno posest kot v družbeni ugled in moč, od tod pa izhaja tudi njihova ambiciozna narava, ki vedno teži k boljšemu, večjemu in vplivnejšemu. So skrivnostni in poglobljeni, toda če niso sposobni izpolniti svojih ambicij, postanejo mračni in precej zlobni.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri