Dnevni horoskop

Ne preizkušajte svojih moči čez skrajne meje, ne odpravljajte se nikamor, preden ne boste prepričani, ali ste resnično prepričani o svoji odločitvi.


Tedenski horoskop

18. 3. 2019 - 24. 3. 2019

Vaša zasanjanost se bo nadaljevala tudi tokrat. Razmišljali boste o lepšem življenju, počitku in potovanjih, dobro pa bi bilo, da bi kakšno stvar še udejanjili. Na čustvenem področju boste vezani potrebovali več potrditev kot običajno, kar lahko partnerja razjezi ali spravi v slabo voljo. Za samske bodo najbolj ugodne spontane situacije, ko boste žareli in sijali.

 

 


O znamenju:

Kozorogi imajo več različnih značajskih plati in veliko različnih zanimanj. Verjamejo tako v materialno posest kot v družbeni ugled in moč, od tod pa izhaja tudi njihova ambiciozna narava, ki vedno teži k boljšemu, večjemu in vplivnejšemu. So skrivnostni in poglobljeni, toda če niso sposobni izpolniti svojih ambicij, postanejo mračni in precej zlobni.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri