Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
V čem bi se morali preizkusiti glede na vaš astrološki znak
V čem bi se morali preizkusiti glede na vaš astrološki znak

Dnevni horoskop

Pustili boste odličen vtis, ostane pa še nekaj nedorečenega, kar vas bo vznemirjalo. Ugaja vam pozornost nekoga, ki bi lahko kmalu postal več kot prijatelj.


Tedenski horoskop

22. 7. 2019 - 28. 7. 2019

Prijetna energija vas bo spodbujala v bolj aktivno, drzno in učinkovito akcijo. Marsikatero delo bo opravljeno zelo intenzivno. Tudi marsikatera ideja, ki je čakala na uresničitev, bo sedaj dobila tisto pravo obliko. Pojavil se bo nesporazum, zato bo ves teden zaznamovan s konflikti, ki že počasi načenjajo vaše zdravje. Lotite se le najpomembnejšega in popazite, posebno v odnosih s starejšimi.

 


O znamenju:

Kozorogi imajo več različnih značajskih plati in veliko različnih zanimanj. Verjamejo tako v materialno posest kot v družbeni ugled in moč, od tod pa izhaja tudi njihova ambiciozna narava, ki vedno teži k boljšemu, večjemu in vplivnejšemu. So skrivnostni in poglobljeni, toda če niso sposobni izpolniti svojih ambicij, postanejo mračni in precej zlobni.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri