Dnevni horoskop

 

Točno veste kaj hočete in strmo ste usmerjeni k cilju. Tudi ovire na poti vas ne morejo odtegniti od tega. Vendar je ta cilj v vaši glavi zastavljen že toliko časa, da skorajda ni več aktualen.

 


Tedenski horoskop

19. 11. 2018 - 25. 11. 2018

Pravočasno si poiščite rešitve, posebno glede določenih rutinskih nalog in podatkov. Tisto, kar že poznate, pa opravite brez vprašanj. Vsak drugi pristop bi vam povzročil težave. V domačem okolju boste nekoliko zahtevni in zoprni, čeprav ima tudi sorodnik na nek način prav. Pozanimajte se, kaj se je zgodilo, preden se boste napadalno odzvali.


O znamenju:

Kozorogi imajo več različnih značajskih plati in veliko različnih zanimanj. Verjamejo tako v materialno posest kot v družbeni ugled in moč, od tod pa izhaja tudi njihova ambiciozna narava, ki vedno teži k boljšemu, večjemu in vplivnejšemu. So skrivnostni in poglobljeni, toda če niso sposobni izpolniti svojih ambicij, postanejo mračni in precej zlobni.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri