Lev

Dnevni horoskop

Zaradi manjše nerodnosti, ki se vam bo pripetila, boste nekoliko izpostavljeni, labilni boste tudi dopoldne, ko vam luna prinaša lenobo. Čeprav boste deležni zbadanja, tega ne bo nihče vzel tako resno kot vi.


Tedenski horoskop

17. 6. 2019 - 23. 6. 2019

 

Počutili se boste kot bi vas nekaj uročilo in nič se ne dogaja tako hitro, kot bi vi želeli. Vse kar stoji in v vas se rojevajo čustva, pred katerimi bi najraje pobegnili v prihodnost. Vse vam gre na roko, zato ne oklevajte več z odločitvami. Čas je, da storite več, posebno glede svojega poslovnega področja. Potrudite se, da bo vse skupaj drugače obarvano.

 


O znamenju:

Levi želijo vedno biti v sredini oziroma v središču vsega, kar jih obdaja. Njihov simbol je sonce, ki je prav tako vedno središče vsega in je tako kot njegovi varovanci stabilno, toplo in sijoče. Obožujejo nastopanje in so radi v središču pozornosti, saj se tam najbolje počutijo. So stabilni, imenitni in vedno pustijo pečat, pozitiven ali negativen. Če imajo ob sebi svoje 'občinstvo' se počutijo najvarnejše in takrat so tudi najbolj zadovoljni sami s seboj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri