Lev

Dnevni horoskop

 

Prijateljski odnosi vam prinašajo več zadovoljstva kot ljubezen, ki se v zadnjem času malce zapleta. Ni večjih težav, čas je, da se prenehate obremenjevati s preteklostjo.

 


Tedenski horoskop

15. 4. 2019 - 21. 4. 2019

 Ni dovolj le en pogovor, potrebovali boste več komunikacije. Na čustvenem področju vas izziva nekdo, ki ima še vedno glavno besedo in ne razume dobro vaših stališč in želja. Nekaj se vrti nepričakovano in vaše počutje bo vedno boljše. Posebno zanimivo bo ob stikih s tistimi, ki vas navdušujejo nad novimi podvigi in številnimi spremembami.


O znamenju:

Levi želijo vedno biti v sredini oziroma v središču vsega, kar jih obdaja. Njihov simbol je sonce, ki je prav tako vedno središče vsega in je tako kot njegovi varovanci stabilno, toplo in sijoče. Obožujejo nastopanje in so radi v središču pozornosti, saj se tam najbolje počutijo. So stabilni, imenitni in vedno pustijo pečat, pozitiven ali negativen. Če imajo ob sebi svoje 'občinstvo' se počutijo najvarnejše in takrat so tudi najbolj zadovoljni sami s seboj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri