Lev

Dnevni horoskop

Na delovnem mestu boste opozorili nase z znanjem ali spretnostjo, ki je pravzaprav nihče ni pričakoval od vas. Pazite, da vas ne bodo začeli izkoriščati. Športne dejavnosti vas bodo sproščale.


Tedenski horoskop

13. 11. 2017 - 19. 11. 2017

Z lahkoto boste prepričali ljudi okrog sebe, s težavo pa se boste odločili in speljali zadeve, ki ste si jih pred kratkim zastavili do konca. Ovire se bodo pojavljale tudi s strani vaše družine, ki vas tokrat ne bo podpirala na pravi način, kar lahko v vaši podzavesti povzroči večje borbe s samim sabo. Vendar vedite, da zamere nikoli ne peljejo v pozitivno življenje.


O znamenju:

Levi želijo vedno biti v sredini oziroma v središču vsega, kar jih obdaja. Njihov simbol je sonce, ki je prav tako vedno središče vsega in je tako kot njegovi varovanci stabilno, toplo in sijoče. Obožujejo nastopanje in so radi v središču pozornosti, saj se tam najbolje počutijo. So stabilni, imenitni in vedno pustijo pečat, pozitiven ali negativen. Če imajo ob sebi svoje 'občinstvo' se počutijo najvarnejše in takrat so tudi najbolj zadovoljni sami s seboj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri