Lev

Dnevni horoskop

 

Glede na to, da je danes za vas uspešen dan se boste odlično počutili in nihče vas ne bo mogel spraviti v slabo voljo, saj boste trdno prepričani v svoj prav in zelo samozavestni.


Tedenski horoskop

22. 1. 2018 - 28. 1. 2018

Polni energije boste usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. Na zasebnem področju vam bo dana priložnost poglobiti odnose, kar boste tudi z veseljem izkoristili. Ne glede na to, kako se boste počutili, vzemite si nekaj časa in se podajte na klepet s prijatelji. Poslovni rezultati bodo v veliki meri odvisni od usklajevanja s sodelavci.

Delovali boste v skladu s svojo naravo globok


O znamenju:

Levi želijo vedno biti v sredini oziroma v središču vsega, kar jih obdaja. Njihov simbol je sonce, ki je prav tako vedno središče vsega in je tako kot njegovi varovanci stabilno, toplo in sijoče. Obožujejo nastopanje in so radi v središču pozornosti, saj se tam najbolje počutijo. So stabilni, imenitni in vedno pustijo pečat, pozitiven ali negativen. Če imajo ob sebi svoje 'občinstvo' se počutijo najvarnejše in takrat so tudi najbolj zadovoljni sami s seboj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri