Lev

Dnevni horoskop

 

Nekdo vam je naredil pravo zmedo, ko je hotel dokazati, da lahko opravlja vaše delo. Vskočite, preden se stvari tako zapletejo, da boste potrebovali pomoč.

 


Tedenski horoskop

18. 6. 2018 - 24. 6. 2018

Pogledi ljudi so različni, zato ne izgubljajte časa v dolgem razglabljanju, zakaj ste se odločili za določeno spremembo. Dobre priložnosti vas bodo zopet presenetile. Proti koncu tedna boste živčni, in neučakani, saj si na vse pretege prizadevate doseči nekaj, kar se vam je do sedaj zdelo nemogoče. Počakajte, nikar se ne izpostavljajte.


O znamenju:

Levi želijo vedno biti v sredini oziroma v središču vsega, kar jih obdaja. Njihov simbol je sonce, ki je prav tako vedno središče vsega in je tako kot njegovi varovanci stabilno, toplo in sijoče. Obožujejo nastopanje in so radi v središču pozornosti, saj se tam najbolje počutijo. So stabilni, imenitni in vedno pustijo pečat, pozitiven ali negativen. Če imajo ob sebi svoje 'občinstvo' se počutijo najvarnejše in takrat so tudi najbolj zadovoljni sami s seboj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri