Lev

Dnevni horoskop

 

Naenkrat se boste spomnili tistega, kar bi moralo biti že dokončano, kar vam prinaša plaz skrbi. Bolj so vam pisane na kožo situacije, ko lahko prevzamete pobudo.


Tedenski horoskop

18. 9. 2017 - 24. 9. 2017

 

Zaupajte nekoliko bolj svojemu notranjemu glasu, ki vas zopet opozarja na določene nepravilnosti. Niso vsi tako odkriti in pošteni kot ste vi sami, imejte to v mislih. Pri delovnih nalogah se morate bolj potruditi, tudi zato, da nekaj nadoknadite. Za težave je kriva tudi negotovost na čustvenem področju, kjer se odločate med dvema možnostma.

 

 


O znamenju:

Levi želijo vedno biti v sredini oziroma v središču vsega, kar jih obdaja. Njihov simbol je sonce, ki je prav tako vedno središče vsega in je tako kot njegovi varovanci stabilno, toplo in sijoče. Obožujejo nastopanje in so radi v središču pozornosti, saj se tam najbolje počutijo. So stabilni, imenitni in vedno pustijo pečat, pozitiven ali negativen. Če imajo ob sebi svoje 'občinstvo' se počutijo najvarnejše in takrat so tudi najbolj zadovoljni sami s seboj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri