Lev

Dnevni horoskop

Današnji dan bo poln nepredvidljivega in to vam je po navadi všeč, toda danes vas bo obremenilo, saj ste neodločni in pričakujete hitre rešitve. Umirili se boste šele v večernih urah.

 


Tedenski horoskop

11. 2. 2019 - 17. 2. 2019

Pred vami je teden, ki vam bo pisan na kožo, dinamičen z različnimi aktivnostmi, ki se bodo dogajale z neverjetno hitrostjo. Številni ne bodo imeli potrpljenja z ljudmi, ki ne bodo mogli slediti tempu, tudi za drage osebe ne boste imeli niti kančka razumevanja. Na delovnem mestu posvetite več pozornosti malenkostim ali drobnemu tisku.


O znamenju:

Levi želijo vedno biti v sredini oziroma v središču vsega, kar jih obdaja. Njihov simbol je sonce, ki je prav tako vedno središče vsega in je tako kot njegovi varovanci stabilno, toplo in sijoče. Obožujejo nastopanje in so radi v središču pozornosti, saj se tam najbolje počutijo. So stabilni, imenitni in vedno pustijo pečat, pozitiven ali negativen. Če imajo ob sebi svoje 'občinstvo' se počutijo najvarnejše in takrat so tudi najbolj zadovoljni sami s seboj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri