Lev

Dnevni horoskop

V vas bodo prišle misli, za katere ste menili, da so že zakopane nekje globoko v zemlji. Vse glasnejše bodo in zaradi tega ne boste dobro razpoloženi, napetost premostite s športom.


Tedenski horoskop

17. 12. 2018 - 23. 12. 2018

V teden, ki je pred vami, boste zakorakali dobre volje in samozavestni, saj si boste končno lahko odtrgali nekaj časa zase in svojo ljubljeno osebo, ki vas že pogreša. Pogovori bodo sproščeni in učinkoviti, zato bo zmedenost na čustvenem področju, ki ste je bili deležni, počasi začela izginjati iz vašega življenja.


O znamenju:

Levi želijo vedno biti v sredini oziroma v središču vsega, kar jih obdaja. Njihov simbol je sonce, ki je prav tako vedno središče vsega in je tako kot njegovi varovanci stabilno, toplo in sijoče. Obožujejo nastopanje in so radi v središču pozornosti, saj se tam najbolje počutijo. So stabilni, imenitni in vedno pustijo pečat, pozitiven ali negativen. Če imajo ob sebi svoje 'občinstvo' se počutijo najvarnejše in takrat so tudi najbolj zadovoljni sami s seboj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri