Lev

Dnevni horoskop

Občutljivi se boste prebudili v nov dan in ta faza bo trajala do poznega večera. Iskanje vzroka za takšno stanje je na dlani. Stabilizirajte se.


Tedenski horoskop

15. 10. 2018 - 21. 10. 2018

 

Bodite pozorni na vaše odločitve. Zavedajte se, da prijatelji pridejo in grejo. Nekoga že dolgo časa ne morete pozabiti. Prihaja pa nekdo drug, ki bo zapolnil praznino. V tem tednu je pred vami nov začetek. Vse kar morate storiti je, da sledite svojemu srcu in prisluhnete svojemu notranjemu glasu.


O znamenju:

Levi želijo vedno biti v sredini oziroma v središču vsega, kar jih obdaja. Njihov simbol je sonce, ki je prav tako vedno središče vsega in je tako kot njegovi varovanci stabilno, toplo in sijoče. Obožujejo nastopanje in so radi v središču pozornosti, saj se tam najbolje počutijo. So stabilni, imenitni in vedno pustijo pečat, pozitiven ali negativen. Če imajo ob sebi svoje 'občinstvo' se počutijo najvarnejše in takrat so tudi najbolj zadovoljni sami s seboj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri