Lev

Dnevni horoskop

Končno si boste pridobili nekaj, s čimer se boste lažje soočali z delovnimi nalogami. Nekdo sicer nima preveč razumevanja za vaše zamisli, vendar vam bo kljub temu uspelo.


Tedenski horoskop

17. 7. 2017 - 23. 7. 2017

V prvih dneh tedna boste osvajali nove višine, toda na poti k njim boste doživljali tudi razna manjša razočaranja. Ne boste želeli živeti po principu, ki ga narekujejo drugi, zato boste kolo sreče zavrteli v svojo korist. Mikalo vas bo nekaj na meji prepovedanega, posebno na zasebnem področju, kjer ste v zadnjem času nekoliko zaspali. Vse se bo zgladilo, toda napredujte počasi.


O znamenju:

Levi želijo vedno biti v sredini oziroma v središču vsega, kar jih obdaja. Njihov simbol je sonce, ki je prav tako vedno središče vsega in je tako kot njegovi varovanci stabilno, toplo in sijoče. Obožujejo nastopanje in so radi v središču pozornosti, saj se tam najbolje počutijo. So stabilni, imenitni in vedno pustijo pečat, pozitiven ali negativen. Če imajo ob sebi svoje 'občinstvo' se počutijo najvarnejše in takrat so tudi najbolj zadovoljni sami s seboj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri