Dnevni horoskop

Danes bodo od vas nekateri zahtevali ali pričakovali nemogoče. Najslabše, kar lahko storite, je, da se prisilite v nekaj, kar v resnici nočete početi.


Tedenski horoskop

19. 11. 2018 - 25. 11. 2018

Teden, ki je pred vami začenjate previdni, čeprav je v zadnjih dneh vse nekako ustaljeno, brez novosti. Novosti vas lahko prebudijo, ter tudi prijetno presenetijo. Pred vami je precej stresen čas. Morali boste urediti kar nekaj zadev, ki vas bodo vznemirile. Pazite, da ne boste v vsej tej naglici pozabili nečesa, kar je za vas zelo pomembno.


O znamenju:

Oven simbolizira ogenj v najčistejši obliki. Je kot majhen ogenj, ki ga zanetimo z vžigalico in ki ima brez nadzora prav vse možnosti, da se razplamti v velik in uničujoč požar. Prav iz tega izhajata tudi ovnova otroškost in nedolžna (naivna) navdušenost nad vsem, kar vidi, pa tudi egoističen odnos do preostalega sveta, ki si ga je oven vedno pripravljen podrediti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri