Dnevni horoskop

Pohiteli boste z določenim odgovorom, čeprav je zagotovo to najslabša možna rešitev. Ne delajte ničesar na silo ali pod pritiskom, saj se lahko zaključi v negativni smeri.


Tedenski horoskop

18. 3. 2019 - 24. 3. 2019

Večkrat prehitro odpuščate in pozabljate, potem pa se ponavljajo težave, ki vas vznemirjajo. Pri delu in študiju pazite, saj okoliščine od vas zahtevajo veliko več prilagajanja. Pričakujete več odkritosti, a vam to, kar boste slišali, tokrat ne bo najbolj všeč. Potrudite se, da bi sami razkrili, kaj se v resnici dogaja, in potem odločneje nastopite.

 


O znamenju:

Oven simbolizira ogenj v najčistejši obliki. Je kot majhen ogenj, ki ga zanetimo z vžigalico in ki ima brez nadzora prav vse možnosti, da se razplamti v velik in uničujoč požar. Prav iz tega izhajata tudi ovnova otroškost in nedolžna (naivna) navdušenost nad vsem, kar vidi, pa tudi egoističen odnos do preostalega sveta, ki si ga je oven vedno pripravljen podrediti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri