Dnevni horoskop

Vse poteka po ustaljenem vrstnem redu, morda celo hitreje, kot ste sploh upali. Tokrat se lahko resnično sprostite in načrtujete za naprej. Prijeten dan je pred vami, ljubezenske novosti bodo prebudile vaše srce.


Tedenski horoskop

16. 7. 2018 - 22. 7. 2018

Notranje boste občutljivi in le s težavo boste v določenem odnosu odšli naprej. Spodbudno bo, da boste telesu dovajali dovolj vitaminov in mineralov. Zdrav način življenja naj vključuje tudi dovolj gibanja. Na čustvenem področju ste lahko konec tedna mirni, posebno če se z nekom srečujeta po dolgem času in še razmišljate, ali se bosta ujela. Tudi za učenje imate dovolj energije.

 


O znamenju:

Oven simbolizira ogenj v najčistejši obliki. Je kot majhen ogenj, ki ga zanetimo z vžigalico in ki ima brez nadzora prav vse možnosti, da se razplamti v velik in uničujoč požar. Prav iz tega izhajata tudi ovnova otroškost in nedolžna (naivna) navdušenost nad vsem, kar vidi, pa tudi egoističen odnos do preostalega sveta, ki si ga je oven vedno pripravljen podrediti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri