Dnevni horoskop

Pridobili boste paleto novih znanj. Srečno roko boste imeli tudi pri vseh komunikativnih dejavnosti. Po zvezdnih namigih je moč razbrati, da bo več priložnosti na finančnem področju.


Tedenski horoskop

22. 5. 2017 - 28. 5. 2017

Sredi težjega obdobja prihaja v prvi polovici tega tedna nekaj več srčnih novosti, ki vas bodo ogrele. Zdi se vam, da ste si pravzaprav kaj takega zaslužili, ker je bilo veliko poskusov in porazov, ki so vam jemali vašo energijo. Sedaj pa počasi naprej, saj je draga oseba zelo občutljiva.


O znamenju:

Oven simbolizira ogenj v najčistejši obliki. Je kot majhen ogenj, ki ga zanetimo z vžigalico in ki ima brez nadzora prav vse možnosti, da se razplamti v velik in uničujoč požar. Prav iz tega izhajata tudi ovnova otroškost in nedolžna (naivna) navdušenost nad vsem, kar vidi, pa tudi egoističen odnos do preostalega sveta, ki si ga je oven vedno pripravljen podrediti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri