Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
V čem bi se morali preizkusiti glede na vaš astrološki znak
V čem bi se morali preizkusiti glede na vaš astrološki znak

Rak

Dnevni horoskop

Zaradi planetarnih vplivov boste morali biti previdni in premišljeni. Poiskati boste morali pravo mero, med delom in počitkom. Sledi napredek v ljubezenskem odnosu.


Tedenski horoskop

22. 7. 2019 - 28. 7. 2019

V prvih dneh tedna boste polni vznemirjenja, izzivov in sprememb. Z nekaj samoobvladovanja je lahko teden spodbuden, saj bo na vidiku poveča delavnost. Vse svoje obveznosti boste opravljali korektno in vsekakor ostanite potrpežljivi, dokler se temni oblaki nad vami ne bodo razblinili. Vse, kar se bo zgodilo, boste lahko pripisali svoji samozavesti.


O znamenju:

Rak je pristen in iskren, vedno upošteva druge in skrbi za njihovo dobro, rad pomaga in je razumevajoč do tistih, ki so prijazni in pozitivni do njega in njegovih bližnjih. Če ni tako oziroma če raka razjezite z nesramnostjo ali neuvidevnostjo, bodo njegova čustva prestopila bregove kot deroča reka, ki poplavi vse okrog sebe. Raki lahko postanejo zelo agresivni, če morajo braniti sebe ali svoje ljubljene.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri