Rak

Dnevni horoskop

Čaka vas buren dan in še bolj razburljiva noč. Kot po naključju se bo v vaši bližini znašlo več ljudi, ki jim boste želeli posvetiti svoj čas in pozornost.


Tedenski horoskop

16. 7. 2018 - 22. 7. 2018

Vse se vam bo dogajalo zelo nepredvidljivo. Enkrat hitro, drugič pa se bo dolgo vleklo. Ne pozabite, da vse lahko spremenite v svojo korist, le povežite se s pravo osebo in ne sedite križem rok. Čeprav si boste želeli v miru dokončati zamudno opravilo, vas bodo navsezadnje prijatelji zvabili v družbo. Morda boste ugotovili, da ste prav to potrebovali.


O znamenju:

Rak je pristen in iskren, vedno upošteva druge in skrbi za njihovo dobro, rad pomaga in je razumevajoč do tistih, ki so prijazni in pozitivni do njega in njegovih bližnjih. Če ni tako oziroma če raka razjezite z nesramnostjo ali neuvidevnostjo, bodo njegova čustva prestopila bregove kot deroča reka, ki poplavi vse okrog sebe. Raki lahko postanejo zelo agresivni, če morajo braniti sebe ali svoje ljubljene.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri