Rak

Dnevni horoskop

V vaš urnik je v prihajajočih dneh vključeno delo, delo in samo delo. Vmes pa je prišlo še nekaj stvari, ki niso popolnoma nič povezane z njim. Treba se bo odločiti za eno stvar.


Tedenski horoskop

19. 11. 2018 - 25. 11. 2018

Imate občutek, da se lahko odločate sami, a izkazalo se bo malce drugače. Nekdo vas izziva in opazuje, vi pa se boste morda celo predolgo spraševali, čemu. Spočite si, saj nimate dovolj energije, da bi nadaljevali s tempom, ki vas lahko posrka vase. Bolj ustvarjalni boste v teh dneh črpali navdih za vaša ustvarjanja in mu sledili.


O znamenju:

Rak je pristen in iskren, vedno upošteva druge in skrbi za njihovo dobro, rad pomaga in je razumevajoč do tistih, ki so prijazni in pozitivni do njega in njegovih bližnjih. Če ni tako oziroma če raka razjezite z nesramnostjo ali neuvidevnostjo, bodo njegova čustva prestopila bregove kot deroča reka, ki poplavi vse okrog sebe. Raki lahko postanejo zelo agresivni, če morajo braniti sebe ali svoje ljubljene.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri