Rak

Dnevni horoskop

Zvezde vam bodo zelo naklonjene v reševanju družinske dinamike in pri vseh oblikah odnosov. S svojim znanjem in modrostjo boste znali pomagati tistim, ki so v stiski.


Tedenski horoskop

17. 9. 2018 - 23. 9. 2018

 

V prvih dneh tedna bo na prvem mestu delo in vse kar je s tem področjem povezano. V službi boste dokazali, kako odličen diplomat ste, kadar se zatakne pri odnosih. Več prostora boste namenili dialogu in kompromisom. Imeli boste veliko dobrih priložnosti, ki bodo povezane s simpatično osebo nasprotnega spola. Razigrani boste, še posebej v družbi simpatičnih oseb.

 


O znamenju:

Rak je pristen in iskren, vedno upošteva druge in skrbi za njihovo dobro, rad pomaga in je razumevajoč do tistih, ki so prijazni in pozitivni do njega in njegovih bližnjih. Če ni tako oziroma če raka razjezite z nesramnostjo ali neuvidevnostjo, bodo njegova čustva prestopila bregove kot deroča reka, ki poplavi vse okrog sebe. Raki lahko postanejo zelo agresivni, če morajo braniti sebe ali svoje ljubljene.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri