Rak

Dnevni horoskop

Utrujeni ste, čeprav imate pred sabo številne zamisli. Glede pomembnega srečanja ali obiska bodite pozorni, saj je mogoče, da se bo vse skupaj zapletlo tik pred zdajci.


Tedenski horoskop

18. 3. 2019 - 24. 3. 2019

V prvih dneh tedna boste še nekoliko napeti, nestrpni in nezadovoljni, saj se zadeve ne bodo odvijale v takšni smeri, kot ste si jo vi pred kratkim zamislili, kar vas bo celo razjezilo. Slišali boste nekaj, kar vas bo presenetilo in morda obenem tudi zaskrbelo, vendar nadaljujte po svoje. Vsekakor morate pokazati, da niste med tistimi, ki se hitro ustrašijo.


O znamenju:

Rak je pristen in iskren, vedno upošteva druge in skrbi za njihovo dobro, rad pomaga in je razumevajoč do tistih, ki so prijazni in pozitivni do njega in njegovih bližnjih. Če ni tako oziroma če raka razjezite z nesramnostjo ali neuvidevnostjo, bodo njegova čustva prestopila bregove kot deroča reka, ki poplavi vse okrog sebe. Raki lahko postanejo zelo agresivni, če morajo braniti sebe ali svoje ljubljene.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri