Rak

Dnevni horoskop

Navdih boste črpali iz vseh možnih virov. Niste si čisto na jasnem, če imate ob sebi pravo osebo. Mešani občutki vas bodo zapustili. Prehajate v bolj zadovoljno pozicijo.


Tedenski horoskop

22. 5. 2017 - 28. 5. 2017

To da ste čustveni je že lepo, ampak ljudje se vam bojijo povedati resnico, zato vam določene stvari včasih raje prikrijejo. Nikar se preveč ne obremenjujte z mnenjem prijateljev, ki jim vaš način življenja ni všeč. Morda jih motita vaša iznajdljivost in pogum. Bodite to kar ste!


O znamenju:

Rak je pristen in iskren, vedno upošteva druge in skrbi za njihovo dobro, rad pomaga in je razumevajoč do tistih, ki so prijazni in pozitivni do njega in njegovih bližnjih. Če ni tako oziroma če raka razjezite z nesramnostjo ali neuvidevnostjo, bodo njegova čustva prestopila bregove kot deroča reka, ki poplavi vse okrog sebe. Raki lahko postanejo zelo agresivni, če morajo braniti sebe ali svoje ljubljene.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri