Dnevni horoskop

 

Če se že nekaj časa sprašujete, kaj bi lahko spremenili, je sedaj pravi čas da se usmerite v bolj pozitivne rešitve, vsekakor pa poslušajte tudi nasvet prijatelja.


Tedenski horoskop

25. 9. 2017 - 1. 10. 2017

 

Vaše misli bodo v prvi polovici tedna nekoliko zbegane. Predvsem zato, ker še nimate rešenih zadev  na čustvenem področju. Poskusite se soočiti sami s sabo in ugotoviti, kaj si v resnici želite. Prosti dnevi vam bodo pisani na kožo, privoščili si boste izlet, ki vas bo še dodatno napolnil z energijo, ki vam je v zadnjem času nekako primanjkuje. S seboj povabite dobrega prijatelja.

 


O znamenju:

Škorpijon je poln energije in čustev, zato je izredno intenziven in silovit, tako kot besneča reka. Potrebuje nadzor in mora sam sebe vedno poslušati in brzdati, saj le v tem primeru svojo energijo uporabi v koristne namene, tako kot to počne hidroelektrarna na deroči reki, ki proizvaja elektriko mestu in polja kmetovalcev ščiti pred poplavami.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri