Dnevni horoskop

Živahni boste, v svojem elementu, kar bodo opazili tudi domači. Prijateljski krogi bodo spodbujali dobro počutje in nove ideje. Vse skupaj se bo vrtelo zelo hitro.


Tedenski horoskop

16. 4. 2018 - 22. 4. 2018

Vrstijo se obveznosti, vi pa tavate z glavo v oblakih in pravzaprav nimate moči, da bi se bolje organizirali. Radi bi se ukvarjali z zanimivejšimi rečmi, toda konec tedna bo čas za zabavo. Ustvarjalni ste, toda motijo vas pritiski, ko bi morali delati preveč stvari hkrati. V nedeljo vas bo manjši pestil glavobol, tudi zato, ker nekje v podzavesti čutite, da ste pod stresom.


O znamenju:

Škorpijon je poln energije in čustev, zato je izredno intenziven in silovit, tako kot besneča reka. Potrebuje nadzor in mora sam sebe vedno poslušati in brzdati, saj le v tem primeru svojo energijo uporabi v koristne namene, tako kot to počne hidroelektrarna na deroči reki, ki proizvaja elektriko mestu in polja kmetovalcev ščiti pred poplavami.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri