Dnevni horoskop

Nekdo vam bo povedal svoje brez ovinkarjenja. To vam bo dalo misliti, saj sta si v resnici dokaj podobna. Tokrat bi se lahko tudi dogovorila, posebno zato, ker gre za zadevo, ki je pomembna obema.


Tedenski horoskop

13. 11. 2017 - 19. 11. 2017

Vaše misli bodo v začetku tedna begale. Bodite nevtralni, posebno v službi, najbolje bo tako. Ob koncu tedna boste največ naredili če boste neki osebi ponudili svojo pomoč, saj bodo drugi ponujali samo kritiko. Sprašujte, raziščite njihove misli in občutke. V petek in soboto bo na vrsti vaša sprostitev, ki jo čakate že dlje časa. Odklopite se tako kot je treba.


O znamenju:

Škorpijon je poln energije in čustev, zato je izredno intenziven in silovit, tako kot besneča reka. Potrebuje nadzor in mora sam sebe vedno poslušati in brzdati, saj le v tem primeru svojo energijo uporabi v koristne namene, tako kot to počne hidroelektrarna na deroči reki, ki proizvaja elektriko mestu in polja kmetovalcev ščiti pred poplavami.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri