Dnevni horoskop

Današnji dan bo po vaših merilih. Nobena zadeva vas ne more spraviti iz tira, morda zato, ker določene stvari opazujete drugače, vsekakor bolj optimistično, kot ste to počeli doslej.

 


Tedenski horoskop

22. 1. 2018 - 28. 1. 2018

Zapostavljate ljubezensko področje, kar partnerju ne bo najbolj všeč, saj hrepeni po vaši družbi. Po drugi strani pa boste neverjetno neodločni glede potovanja ali selitve. Konec tedna bo izzivalen, zgodile se bodo pomembne stvari na področju ljubezenskih odnosov. Ne zaključujte še in se ne odločajte samo na podlagi čustev.


O znamenju:

Škorpijon je poln energije in čustev, zato je izredno intenziven in silovit, tako kot besneča reka. Potrebuje nadzor in mora sam sebe vedno poslušati in brzdati, saj le v tem primeru svojo energijo uporabi v koristne namene, tako kot to počne hidroelektrarna na deroči reki, ki proizvaja elektriko mestu in polja kmetovalcev ščiti pred poplavami.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri