Dnevni horoskop

Vaše ljubezensko življenje je bilo zadnje čase zapleteno in drugi so podcenjevali vaš trud, vendar boste zdaj poplačani za vse svoje delo. Svet bo začel ceniti vaš edinstven stil.


Tedenski horoskop

15. 10. 2018 - 21. 10. 2018

 

Zabredli ste v mlako iz katere ne najdete pravega izhoda in to vas jezi. Sami sebi pripišite nastalo situacijo, saj niste upoštevali partnerjevih dobronamernih navodil. Če mislite, da vam bo pomagal, se motite. Poglejte vase in ugotovili boste, da ste resnično zanemarjali vajin odnos. Ne glede na vse si ne očitajte preveč.


O znamenju:

Strelec je najnežnejši izmed vseh ognjenih znamenj, saj je ogenj v zadnji fazi že skoraj ugasnjen in le še tli. Ker se zaveda svoje končnosti, je bolj filozofsko usmerjen, veliko razmišlja in poskuša razumeti druge, kar mu ne uspeva vedno. Znan je po svojem mističnem pogledu na življenje, po moralnih načelih in višjih idealih, ki so sestavni del njegovega pestrega in poduhovljenega življenja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri