Dnevni horoskop

 

Čakanje vam bo še veliko bolj neprijetno kot misel na morebitni neuspeh. V takem razpoloženju niste najbolj prijetna družba, skušajte se nekoliko zamotiti.

 


Tedenski horoskop

25. 9. 2017 - 1. 10. 2017

 

Zvezde vam bodo naklonjene in pred vami je fantastičen teden. Samozavestni in odločni boste brez večjih težav premagali marsikateri izziv, ki se vam bo pojavil. Tudi v službi boste zaradi odličnih idej in ustvarjalnosti prehiteli mnoge nevarne tekmece. Le pri delu, ki bo zahtevalo popolno zbranost, ki vas dolgočasi, se ne boste najboljše izkazali. Vikend bo namenjen športu.

 


O znamenju:

Strelec je najnežnejši izmed vseh ognjenih znamenj, saj je ogenj v zadnji fazi že skoraj ugasnjen in le še tli. Ker se zaveda svoje končnosti, je bolj filozofsko usmerjen, veliko razmišlja in poskuša razumeti druge, kar mu ne uspeva vedno. Znan je po svojem mističnem pogledu na življenje, po moralnih načelih in višjih idealih, ki so sestavni del njegovega pestrega in poduhovljenega življenja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri