Dnevni horoskop

V samopomoč vam bo danes intuicija. Previdnost na delovnem mestu ne bo odveč. Dogodkov ne prehitevajte, kajti potrpljenje bo potrebno. Pazite tudi na finance.


Tedenski horoskop

22. 5. 2017 - 28. 5. 2017

Bolj kot s spletkarjenjem vam bo v prvi polovici tedna uspevalo z pozitivno energijo. V dobro voljo vas bo znal spraviti vaš partner. Obetajo se vroči trenutki, v katerih bosta drug drugemu znala brati misli. Ljubezenska zveza bo proti koncu tedna zaplavala v nevarnejše vode. Pazite, da jih ne boste preveč razburkali.


O znamenju:

Strelec je najnežnejši izmed vseh ognjenih znamenj, saj je ogenj v zadnji fazi že skoraj ugasnjen in le še tli. Ker se zaveda svoje končnosti, je bolj filozofsko usmerjen, veliko razmišlja in poskuša razumeti druge, kar mu ne uspeva vedno. Znan je po svojem mističnem pogledu na življenje, po moralnih načelih in višjih idealih, ki so sestavni del njegovega pestrega in poduhovljenega življenja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri