Dnevni horoskop

Več stikov boste imeli z osebami, ki jih že nekaj časa pogrešate. To vas bo sprva zmedlo, saj ne boste takoj vedeli, kako naj bi se do njih sploh obnašali.

 


Tedenski horoskop

23. 4. 2018 - 29. 4. 2018

Na pravi poti ste, ostanejo vam le nekoliko dolgočasne podrobnosti. Urejate jih lahko s pomočjo nekoga, ki bo ob vas v pravem trenutku. Prisluhnite mu, saj vam prinaša rešitve. Konec tedna napoveduje prijetne dogodke in več razumevanja, čeprav šele od nedelje dalje. Nepričakovana priložnost za pomemben obisk bo vse skupaj obarvala s pozitivno energijo.


O znamenju:

Strelec je najnežnejši izmed vseh ognjenih znamenj, saj je ogenj v zadnji fazi že skoraj ugasnjen in le še tli. Ker se zaveda svoje končnosti, je bolj filozofsko usmerjen, veliko razmišlja in poskuša razumeti druge, kar mu ne uspeva vedno. Znan je po svojem mističnem pogledu na življenje, po moralnih načelih in višjih idealih, ki so sestavni del njegovega pestrega in poduhovljenega življenja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri