Dnevni horoskop

 

Vaša samozavest je izginila neznano kam, kar je vidno na več področjih in vas v ozadju močno bremeni.  Čas je, da se ponovno najdete in si postavite konkretne cilje.

 


Tedenski horoskop

15. 4. 2019 - 21. 4. 2019

V prvih dneh tedna boste imeli bujno domišljijo, kar bo za tiste, ki se ukvarjate z umetnostjo, zelo dobrodošlo, saj bodo ideje padale iz neba ena za drugo. Vsaj za nekaj časa odmislite vse vaše običajne strahove, predsodke ali zavore in se spontano podajte novim rešitvam naproti. Zanimivo bo v družbi nekoga, ki vam je všeč.


O znamenju:

Strelec je najnežnejši izmed vseh ognjenih znamenj, saj je ogenj v zadnji fazi že skoraj ugasnjen in le še tli. Ker se zaveda svoje končnosti, je bolj filozofsko usmerjen, veliko razmišlja in poskuša razumeti druge, kar mu ne uspeva vedno. Znan je po svojem mističnem pogledu na življenje, po moralnih načelih in višjih idealih, ki so sestavni del njegovega pestrega in poduhovljenega življenja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri