Dnevni horoskop

Praktični boste in učinkoviti, kar bo opazil nekdo od sodelavcev. Ničesar ne boste pustili nedokončano. Danes boste zagotovo osvojili nekoga in dosegli tisto, kar si boste zastavili.


Tedenski horoskop

20. 8. 2018 - 26. 8. 2018

Žal kaže na to, da je lepa gesta od sodelavca le poskus, da bi vas pridobil na svojo stran. Zagotovo gre tudi za pretirano prijaznost. Zahvalite se mu za trud in ne spreminjajte svojega mnenja. Bodite pozitivno naravnani in ne dovolite nikomur, da bi zbudil vaše dvome.


O znamenju:

Strelec je najnežnejši izmed vseh ognjenih znamenj, saj je ogenj v zadnji fazi že skoraj ugasnjen in le še tli. Ker se zaveda svoje končnosti, je bolj filozofsko usmerjen, veliko razmišlja in poskuša razumeti druge, kar mu ne uspeva vedno. Znan je po svojem mističnem pogledu na življenje, po moralnih načelih in višjih idealih, ki so sestavni del njegovega pestrega in poduhovljenega življenja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri